22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Άρης Μακρής: O λόγος για τον οποίο θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για την Άννα Μαρία Βέλλη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η υπόθεση κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη από πρώην σύντροφό της βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της επικαιρότητας, με πολλούς στο διαδίκτυο να «φωτογραφίζουν» τον γνωστό τραγουδιστή Άρη Μακρή.

Με ανάρτησή του στα social media ο Άρης Μακρής ξεκαθάρισε ότι δεν είναι εκείνος για τον οποίο αναφέρεται η Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» επικοινώνησε με άνθρωπο από το περιβάλλον του.

Συγκεκριμένα, το περιβάλλον του Άρη Μακρή αποκάλυψε: «Η ανάρτηση του Άρη είχε ως μόνο σκοπό να διατυπώσει τη θέση του, να καταγράψει την άποψή του. Το να το κάνει αυτό δημόσια ήταν δυστυχώς η μόνη επιλογή που του είχε μείνει. Για κανέναν λόγο δεν θέλει να διογκωθεί οτιδήποτε, απλά για να γίνει, αν δεν οδηγεί σε λύση. Ο λόγος της ανάρτησης είναι ψυχολογικός και πηγάζει από την ανάγκη να βγει η αλήθεια του. Κανένας άλλος δεν μπορεί να εκφέρει προσωπική άποψη για ένα τέτοιο ζήτημα.

Ότι λέγεται πρέπει να είναι όσο πιο αντικειμενικό γίνεται και αυτό δεν μπορεί να γίνει από τρίτους. Όσα λέγονται τον έχουν δυσκολέψει και τον έχουν επιβαρύνει. Πρέπει κάπως να λήξει αυτό που συμβαίνει και μάλιστα με τον σωστό τρόπο. Και ο τρόπος είναι η ψύχραιμη διαχείριση. Δεν πρέπει να χαθεί το δίκιο».

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό