20 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Άρης Λεμεσού: Εκτός και κόντρα στην ΑΕΖ ο Σπιλέφσκι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άρης Λεμεσού ξεκίνησε τις προπονήσεις του ενόψει ΑΕ Ζακακίου (17/12), με τον Σπιλέφσκι να παραμένει τιμωρημένος ύστερα από δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Χωρίς τον Αλεξέι Σπιλέφσκι στον πάγκο του θα αγωνιστεί ο Άρης Λεμεσού κόντρα στην ΑΕΖ. Ο Λευκορώσος τεχνικός είναι τιμωρημένος με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο προηγούμενο εκτός έδρας ντέρμπι, όπως άλλωστε ξεκαθαρίστηκε.

Οι παίκτες του, έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της Κυριακής (17/12) απέναντι στην ΑΕ Ζακακίου, ύστερα από το διήμερο ρεπό τους.

Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Χέντι, καθώς και οι τραυματίες Μόρσει και Μπεραχίνο, επιστρέφει όμως ο Μεντόζα, που προπονήθηκε κανονικά δείχνοντας να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον είχε αφήσει εκτός στο προηγούμενο ματς.

Αμφίβολοι παραμένουν οι Μεντόγιεβιτς και Γερολέμου που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή τους να ξεκαθαρίζει εντός των επόμενων ημερών. Νεοφύτου και Κασανίκλιτς εξακολουθούν να προπονούνται ατομικά. Η κατάστασή τους είναι εμφανώς βελτιωμένη και δεν αποκλείεται να ενταχθούν κανονικά στην αποστολή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό