23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άρης Λεμεσού: Αποχαιρετά την πιο ιστορική του χρονιά ως πρωταθλητής και Ευρωπαίος!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το 2023 ήταν η χρονιά του Άρη. Τον Μάιο αυτού του έτους ο Άρης τερμάτισε στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας, γράφοντας χρυσή σελίδα στην ιστορία του Λεμεσιανού συλλόγου, ενώ συμμετείχε και στους ομίλους του Γιορόπα Λιγκ.

Την πιο λαμπρή χρονιά από τη χρονιά ίδρυσης του αποχαιρετά σήμερα ο σύλλογος του Άρη Λεμεσού.

Από το 1930 που ιδρύθηκε ο Άρης πέρα από ένα υγιές σωματείο από κάθε άποψη, είχε μία ποδοσφαιρική ομάδα που για χρόνια ήταν στην Α΄ Κατηγορία, υπήρξαν οι περίοδοι που ήταν ασανσέρ από τη Β΄Κατηγορία στα σαλόνια και το αντίθετο, ενώ εδώ και τρία χρόνια μπήκε σε πιο οργανωμένα, επαγγελματικά επίπεδα με την ιδιοκτησία Λευκορώσου επενδυτή.

Όταν ανέβηκε από τη Β΄στην Α’ Κατηγορία προ τριετίας, ουδείς Αρηανός φανταζόταν πως μέσα σε λίγα χρόνια θα έβλεπε την ομάδα του να παίρνει πρώτα προνομιούχα θέση εξόδου στην Ευρώπη και την επόμενη σεζόν να κατακτούσε το πρωτάθλημα.

Το 2023 ήταν η χρονιά του Άρη. Τον Μάιο αυτού του έτους ο Άρης τερμάτισε στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας, γράφοντας χρυσή σελίδα στην ιστορία του Λεμεσιανού συλλόγου.

Η παρουσία του το περασμένο καλοκαίρι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είχε και αυτή τη δική της… αίγλη, ενώ ακόμη πιο λαμπερή για το βεληνεκές του Άρη ήταν η συμμετοχή της ελαφράς ταξιαρχίας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το φινάλε του 2023 για το πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της σεζόν 2023-2024 φέρνει τον Άρη να είναι με το πέρας της 16ης αγωνιστικής στην 4η θέση με 32 βαθμούς, έχοντας απόσταση 6 βαθμών από την 1η θέση. Σίγουρα, ο στόχος το 2024 είναι η διατήρηση των σκήπτρων. Δύσκολο το έργο, αλλά θα το παλέψει ο Άρης για να το επιτύχει… Εάν και εφόσον, εξασφαλίσει εισιτήριο εξόδου στην Ευρώπη, είτε μέσω πρωταθλήματος, είτε μέσω κυπέλλου, εκ νέου θα πρόκειται για τον Άρη για ακόμη μία επιτυχημένη σεζόν.

Πέρα από το αγωνιστικό μέρος, ο Άρης το 2023 ανέβηκε και σε άλλα επίπεδα. Έχει ιδιόκτητα γραφεία και μπουτίκ στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού. Δημιουργία μπουτίκ που στεγάζεται κάτω από το νότιο πέταλο του «ΆλφαΜέγα Stadium». Ίδρυμα κοινωνικής προσφοράς, οίκημα σωματείου σε πλατεία στο κέντρο της πόλης και πολλά άλλα σημαντικά πράγματα που δραστηριοποιείται συνεχώς ο σύλλογος του Άρη, τον φέρουν να τυγχάνει σεβασμού και εκτίμησης και από απλό κόσμο, ανεξαρτήτως το τι ομάδα υποστηρίζει…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό