23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άρης: Η πρόταση της Γκρόνινγκεν για Πίρσμαν και το… 50-50

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ενδιαφέρον της Γκρόνινγκεν για τον Μάρβιν Πίρσμαν δημιουργεί τις προϋποθέσεις αποδέσμευσης του παίκτη από τον Άρη δίχως αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Είναι γνωστό ότι ο Μάρβιν Πίρσμαν δεν συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό πλάνο της επόμενης χρονιάς παρά την ύπαρξη συμβολαίου έως το καλοκαίρι του 2025. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής γνωρίζει καλά τις προθέσεις της ομάδας αλλά οι συζητήσεις που προηγήθηκαν δεν οδήγησαν στην εύρεση συναινετικής λύσης. Το ενδιαφέρον της Γκρόνινγκεν και η κατάθεση επίσημης πρότασης στον Άρη αναμφίβολα αλλάζει τα δεδομένα. Συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί, σημειώνεται μάλιστα ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και προφανώς όλα θα κριθούν με την επιστροφή της αποστολή της από το Ισραήλ καθώς σ’ αυτή συμμετέχει και ο έμπειρος αριστερός μπακ.

Η ουσία είναι ότι η πρόταση της ολλανδικής ομάδας δημιουργεί συνθήκες αποδέσμευσης ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό πλάνο και του οποίου το συμβόλαιο – σε βάθος διετίας – προβλέπει ένα ποσό άνω των 500.000 ευρώ. Είναι ευνόητο επίσης ότι για να φτάσει η Γκρόνινγκεν στο σημείο κατάθεσης πρότασης στον Άρη προφανώς έχει συμφωνήσει με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Εν τέλει, η υπόθεση του Πίρσμαν είναι ένας από τους λόγους της παραμονής του Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη Θεσσαλονίκη (σ. σ. ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης δεν ακολούθησε την αποστολή στο Ισραήλ) παράλληλα με αυτή της πώλησης του Ματέο Γκαρσία αλλά και της ενίσχυσης της ομάδας στα επιθετικά άκρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό