18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άρης: Βόμβα με Μορόν – Συμφώνησε με Μπέτις

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ξένος ποδοσφαιριστής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών

Η βόμβα, που προετοίμαζε ο Άρης για την επίθεσή του… έσκασε! Οι «κίτρινοι» έκαναν γνωστό πως ήρθαν σε συμφωνία με την Μπέτις για τον μεγάλο τους στόχο για τη γραμμή κρούσης, Λορέν Μορόν, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει για δύο χρόνια!

Θυμίζουμε, στις αρχές του μήνα ο ίδιος ο αθλητικός διευθυντής του Άρη, Ρόμπερτ Παλικούτσα, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι ο Μορόν είναι ο «εκλεκτός» των «κίτρινων» για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τους. Ο 29χρονος -και δεξιοπόδαρος- Μορόν πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λας Πάλμας από την Μπέτις, έχοντας 1 γκολ σε 10 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Η πιο παραγωγική σεζόν του ήταν αυτή του 2019-20, όταν είχε 10 γκολ και τρεις ασίστ σε 2.031′ συμμετοχής στο πρωτάθλημα, με την Μπέτις να τερματίζει στη 15η θέση.

Τη σεζόν 2021-22 ο Μορόν δόθηκε δανεικός στην Εσπανιόλ. Ο Ισπανός ξεκίνησε βασικός σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος, έπαιξε συνολικά σε 21 παιχνίδια της La Liga και πέτυχε ένα γκολ σε 563′. Επέστρεψε στην Μπέτις για την περσινή σεζόν και τον Ιανουάριο έφυγε πάλι δανεικός, για την Segunda Division και τη Λας Πάλμας, με ένα γκολ σε 479′ συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Σημειώνεται πως εκτός από τις Μπέτις, Εσπανιόλ και Λας Πάλμας (στις δύο τελευταίες με τη μορφή δανεισμού), ο Μορόν έχει φορέσει και τη φανέλα των Εστεπόνα, UD Marbella, Marbella FC, Βέλες και Μπέτις Β’ (δανεικός).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό