18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Άρης: Αποθέωση στην Ονδούρα για Πάλμα – «Η καριέρα του έχει ανοδική πορεία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τύπος στην Ονδούρα πλέκει το εγκώμιο του Λουίς Πάλμα για τα όσα κάνει στον Άρη.

Ο Λουίς Πάλμα ζει το όνειρό του στον Άρη, καθώς έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα, σκοράρει και αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες επενδύσεις των «κίτρινων». Η πορεία του στην Ελλάδα παρακολουθείται στενά από τα ΜΜΕ της Ονδούρας, που φιλοξενούν συχνά εγκωμιαστικά δημοσιεύματα γι’ αυτόν.

Ειδικά μετά το χατ τρικ του Πάλμα κόντρα στη Λαμία, οι συμπατριώτες του τον αποθεώνουν, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο πετυχημένο παίκτη της Ονδούρας αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό.

Η ιστοσελίδα la prensa γράφει χαρακτηριστικά: «Ο Λουίς Πάλμα δέχεται επαίνους στην Ελλάδα, έτσι έχει εξελιχθεί σε μόλις 15 μήνες. Ο Λουίς Πάλμα αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος λεγεωνάριος που έχει η Ονδούρα. Ο παίκτης που γεννήθηκε στη Λα Σεϊμπά σημείωσε το πρώτο του χατ-τρικ στη Γηραιά Ήπειρο με τον Άρη Θεσσαλονίκης την Τρίτη, το δεύτερο στην καριέρα του μετά το πρώτο που έκανε όταν έπαιξε με τον Βίντα εναντίον της Lobos de la UPN το 2020.

Σε λίγο καιρό η καριέρα του Πάλμα έχει ανοδική πορεία και κατά τα λεγόμενα του προπονητή του Άρη, του Άγγλου Άλαν Πάρντιου, πρώην τεχνικού της Νιουκάστλ, είναι ένας διαφορετικός παίκτης.

Ο Πάλμα είναι ήδη ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου στο πρωτάθλημα με πέντε γκολ και παίζοντας λιγότερα λεπτά απ’ ότι οι υπόλοιποι επιθετικοί. Χωρίς να είναι «εννιάρι», είναι ένας μέσος που εκμεταλλεύεται αυτή την ικανότητά του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό