17.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Άρης: Έκλεισε Βερστράτ από Αντβέρπ

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τον Μπιργκέρ Βερστράτ αποφάσισε να συμπληρώσει το κενό στον άξονα του ο Άρης, εγκαταλείποντας την υπόθεση του Λούκας Σάσα. Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για ιατρικά και υπογραφές ο Βέλγος

«Λευκός καπνός» με την υπόθεση του χαφ στον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εγκατέλειψε οριστικά την υπόθεση της επιστροφής του Λούκας Σάσα, καθώς ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον πολύπειρο Βέλγο, Μπίργκερ Βερστράτ.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής μάλιστα αναμένεται να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (11/9) προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις να ανακοινωθεί και να τεθεί αμέσως στη διάθεση του Άκη Μάντζιουγια την επανέναρξη της Stoiximan Super League.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον Άρη ο Βερστάρ θα είναι για δύο χρόνια, ενώ οι απολαβές του θα αγγίζουν τις 300 χιλ. ευρώ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος την περασμένη σεζόν αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Αντβέρπ παίζοντας κομβικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με την ομάδα της Αμβέρσας κατέγραψε πέρσι 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας τρία τέρματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό