16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Άρεσε ο Παναθηναϊκός τού Αταμάν

Ειδήσεις Ελλάδα

Με νίκη ξεκίνησε στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε στο ΟΑΚΑ τής Μπάγερν Μονάχου με 80-73, αφού έκανε τα εύκολα δύσκολα στο τέλος.

Η νέα ομάδα που δημιουργεί ο Εργκίν Αταμάν έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο, διάστημα στο οποίο έφτασε τη διαφορά στο +15 (28-13).

Το «τριφύλλι» έδειξε καλά δείγματα γραφής στην πρώτη εμφάνιση μπροστά στους φιλάθλους του και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής (24/9), όπου θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές.

Προϊόντος του χρόνου η γερμανική ομάδα ισορρόπησε, πήγε σε καλύτερες επιλογές στην επίθεση, μείωσε στο ημίχρονο (43-37) και ισοφάρισε σε 46-46 στο 24΄, με πρώτο βιολί τον Έντουαρντς.

Το παιχνίδι πήγε για λίγο πόντο-πόντο, αλλά οι «πράσινοι» βρήκαν κι άλλες λύσεις στο σκοράρισμα με τους Λεσόρ, Σλούκα, Μήτογλου και ήταν ο πλουραλισμός που τους οδήγησε στη νίκη, καθώς είχαν πέντε «διψήφιους» παίκτες.

Πρώτοι σκόρερ τους ήταν οι Γκάι και Λεσόρ με 13 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Γκραντ (11), Μπαλτσερόφσκι (10) και Μήτογλου (10),

Από την Μπάγερν, μοναδικοί με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν οι Έντουαρντς (22) και Μπόνγκα (12).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό