16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άνω – κάτω στον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. με καταγγελίες και κόντρες για την Κ.Ε. – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Διαξιφισμοί, υπονοούμενα και αιχμές, καρφιά και προειδοποιήσεις ακόμα και για παραιτήσεις, αλλά και αλληλοκατηγορίες για την κατευθυνόμενη σταυροδοσία για την εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συνθέτουν το παζλ στην αξιωματική αντιπολίτευση.

ΠαΣοΚ: Συνέδριο «νέας αφετηρίας» και υψηλών προσδοκιών

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του κόμματος, με την ψήφο των μελών, η προσπάθεια να εμφανιστεί μια διαφορετική εικόνα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. έπεσε στο…κενό με προσωπική ευθύνη κεντρικών στελεχών του κόμματος. Οι συγκρούσεις των τελευταίων τριών ημερών για το ποιοι θα εκλεγούν στην Κ.Ε. του κόμματος ρίχνουν βαριά τη σκιά τους πάνω από την αξιωματική αντιπολίτευση και δικαίωσε όσους έλεγαν ότι την Κ.Ε. δεν την εκλέγει η βάση, αλλά το συνέδριο του κόμματος.

Τα όσα συνέβησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην καταμέτρηση, για την οποία επίσης υπάρχουν πολλές ενστάσεις και θα υπάρξει κείμενο προς τον Αλ. Τσίπρα εντός των ημερών, προστέθηκαν και στις κόντρες των προηγούμενων εβδομάδων ανά την περιφέρεια στη μάχη της σταυροδοσίας.

Μέθοδοι παλαιοκομματικοί του παρελθόντος με λίστες, κατευθυνόμενες σταυροδοσίες, πρόσωπα που πίστευαν ότι εκλέγονταν είδαν να βρίσκονται εκτός χωρίς πειστικές εξηγήσεις, με τις ποσοστώσεις που αλλοίωσαν την πραγματική βούληση των μελών είναι μερικά από όσα καταγράφηκαν τις τελευταίες τρεις ημέρες, με βάση και όσα καταμαρτυρούνται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα δημόσια.  

Κυριολεκτικά γινόταν «σφαγή» μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης για την τελική λίστα των μελών της Κ.Ε., όπου το πιο πολιτικό μήνυμα ήταν η επιχείρηση να κοντύνει πολιτικά η επιρροή της Ομπρέλας από τους προεδρικούς που έδωσαν σκληρή μάχη να θέσουν εκτός των πρώτων 10 θέσεων βαριά ονόματα της αριστερής τάσης. Είναι ενδεικτικό ότι Ο Νίκος Φίλης, ο Νίκος Βούτσης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εξελέγησαν αντίστοιχα στην 15η, 16η και 17η θέση αντίστοιχα, ενώ ακολουθεί στην 18η ο Γιάννης Δραγασάκης, ενώ ο άλλοτε γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης βρέθηκε στην 22η θέση και τον ακολουθούν τα στελέχη της ίδιας τάσης, ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Δημήτρης Βίτσας και η Ράνια Σβίγκου.

Την πρωτιά κατέκτησε τελικά, έστω και οριακά, η Έφη Αχτσιόγλου που κέρδισε στο νήμα την Ρένα Δούρου, χωρίς βέβαια να έχουν ανακοινωθεί σταυροί προτίμησης για τα μέλη της Κ.Ε., άλλο ένα δείγμα που επιβεβαιώνει την ανελέητη παρασκηνιακή σύγκρουση μεταξύ των τάσεων και των υποοομάδων.

Η πρωτιά της Αχτσιόγλου δεν άρεσε σε ένα υποσύστημα των προεδρικών που έσταξε χολή, μέσω του διαδικτύου για την αξιόλογη πρώην υπουργό και νυν προβεβλημένη βουλευτή, και άφησε υπονοούμενα ότι στηρίχθηκε από τον σύζυγό της και γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Τζανακόπουλο. Αυτά τα σχόλια ενόχλησαν πολλές γυναίκες (π.χ. Μαρία Γιαννακάκη) που εξελέγησαν στην Κ.Ε. και τα θεώρησαν σεξιστικά με την Μαρία Κανελλοπούλου να γράφει: «Δεν είμαι του αντρός μου, δεν είμαι του πατρός μου. Είμαι ο εαυτός μου. Έφη Αχτσιόγλου, συγχαρητήρια»

Η έκπληξη ήταν η 3η θέση του σοβαρού δικηγόρου (εργατολόγου) Διονύση Τεμπονέρα που δεν είχε προκαλέσει όλο το προηγούμενο διάστημα και κρατούσε χαμηλούς τόνους, ασχολούμενος κυρίως με θέματα του πεδίου του, αν και τελευταία είχε συνυπογράψει κείμενα με τους Πάνο Ρήγα (26ος), τον Αντώνη Κοτσακά, τον Χάρη Τσιόκα που συμμετέχουν στην τάση ΡΕΝΕ.

Διαβάστε ακόμη: ΣΥΡΙΖΑ: Αυτά είναι τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής

Ακολούθησε στην 4η θέση ο Νίκος Παππάς που στηρίχθηκε απ’ όλο το προεδρικό σύστημα σε μια προσπάθεια να σταλεί και πολιτικό μήνυμα διότι έχει μπροστά του και την προοπτική του Ειδικού Δικαστηρίου για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών. Στη συνέχεια η πριμοδότηση ήταν συγκεκριμένη και με το σύστημα του «ρολογιού» που χρησιμοποιούσαν και στο ΠΑΣΟΚ εξελέγησαν, οι πασοκογενείς, Χρήστος Σπίρτζης (5ος), Γιάννης Ραγκούσης (6ος) και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου (7η -υπήρχε το όνομά της και στις λίστες που έδιναν οι της Ομπρέλας σε κάποιες περιπτώσεις).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η  8η θέση για τον εκπρόσωπο του κόμματος Νάσο Ηλιόπουλο που δούλευε μεθοδικά όλο το προηγούμενο διάστημα με πιο πολιτικό λόγο από πολλούς άλλους, ενώ σημασία για το κομματικό χρηματιστήριο έχει και η συμμαχία του με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο (10ος μετά τον 9ο προεδρικό Κώστα Ζαχαριάδη) που συγκροτούν μια νέα τάση που μπήκε σφήνα μεταξύ προεδρικών και Ομπρέλας. Στην 11η θέση εξελέγη ο Γιώργος Τσίπρας, ενώ στην 20η η αδελφή του πρώην Πρωθυπουργού, Ζανέτ Τσίπρα.

Κύριο χαρακτηριστικό της σύνθεσης της νέας Κ.Ε. είναι η επικράτηση των προεδρικών και η μείωση της παρουσίας της Ομπρέλας που έχει πλέον 68 μέλη στα 300, ποσοστό 22,66% ή 28,3% χωρίς την ποσόστωση, η οποία προκάλεσε και τις μεγαλύτερες εντάσεις και δικαίως σε πολλές περιπτώσεις, καθώς αυθαίρετα προστέθηκαν ονόματα στην τελική λίστα της Κ.Ε., ενώ κόπηκαν άλλοι που είχαν εκλεγεί. Υπάρχει περίπτωση νέου μέλους που κόπηκε με 1330 σταυρούς, ενώ άλλος εξελέγη με περίπου 200 σταυρούς. Π.χ. μια από τις πολλές περιπτώσεις είναι στην Ήπειρο, όπου την πρωτιά την κατέκτησε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Όλγα Γεροβασίλη, μια επιβράβευση για την πορεία της τα τελευταία χρόνια. Εκεί έγινε μεγάλη προσπάθεια από τις συνεργαζόμενες τάσεις και βρέθηκε το απόγευμα εκτός Κ.Ε. ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Ηπείρου Γιώργος Ζάψας, ο οποίος το μεσημέρι είχε ευχαριστήσει για την εκλογή του.  

Η Μαρία Ρεπούση, προερχόμενη από τη ΔΗΜΑΡ, όπως και ο Γ. Ζάψας, έγραψε μετά την εκλογή της στην 14οη θέση, ευθέως για κατευθυνόμενη σταυροδοσία, ενώ ο Νίκος Καρανίκας που δεν εξελέγη, άλλοτε σύμβουλος του Αλ. Τσίπρα, σημείωσε ότι κουμάντο κάνουν ακόμα οι τάσεις και συμπλήρωσε: «τα 110.000 νέα μέλη, εάν δεν τα διαγράψει η οργανωτική επιτροπή, θα φέρουν σε δύσκολη θέση τις τάσεις και τις φράξιες».

Εάν δει κανείς τα σχόλια στο διαδίκτυο θα καταλάβει το βαρύ κλίμα που υπάρχει, καθώς εκτός από όσα προαναφέρθηκαν γίνεται λόγος για πριμοδοσία συγκεκριμένων πασοκογενών, καθώς έσπασαν οι γραμμές και των προεδρικών σε πολλές περιοχές, για προώθηση «κολλητών», κ.α. Π.χ. βρέθηκαν εκτός Κ.Ε. ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, η Χαρά Καφαντάρη, ο Νάσος Αθανασίου, ο σκηνοθέτης και πρώην βουλευτής Θέμης Μουμουλίδης, κ.α.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τη στιγμή που μπήκαν οι ποσοστώσεις, όχι τόσο για τις γυναίκες και τους άνδρες (50-50%), αλλά για τους εγγεγραμμένους στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά το 2019 στο πλαίσιο της διεύρυνσης, ενώ δεν είχε ξεκαθαριστεί πως θα εκπροσωπηθούν τα διάφορα σχήματα (Γέφυρα, ΔΗΜΑΡ, κ.α.). Και το αλαλούμ έγινε μόλις οι όροι μπήκαν κατά την διάρκεια της καταμέτρησης που οδήγησε σε ενστάσεις, καρφιά, διαξιφισμούς, υπονοούμενα, καταγγελίες (ανεπίσημες ακόμα) και αρνητικά σχόλια. 

Τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Μετά την πλήρη ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων όλων των εκλογικών τμημάτων ανά την επικράτεια, με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα που έχει στη διάθεση της η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και εφαρμόζοντας τις ποσοστώσεις που προβλέπει ο εκλογικός κανονισμός που εγκρίθηκε στο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη νέα Κεντρική Επιτροπή εκλέγονται οι ακόλουθοι ανά περιφέρεια:

ΑΤΤΙΚΗ

ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΕΦΗΔΟΥΡΟΥ ΡΕΝΑΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΣΣΠΙΡΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΙΖΑΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΣΟΣΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΦΩΤΙΟΥ ΘΕΑΝΩΜΟΥΖΑΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΤΡΥΦΩΝΦΙΛΗΣ ΝΙΚΟΣΒΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΑΛΕΚΟΣΤΣΙΠΡΑ ΖΑΝΕΤΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΠΑΝΟΣΔΡΙΤΣΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣΒΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΣΒΙΓΚΟΥ ΡΑΝΙΑΡΗΓΑΣ ΠΑΝΟΣΝΕΦΕΛΟΥΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣΓΚΙΒΑΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣΣΚΟΡΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΚΑΒΒΑΔΙΑ ΑΝΝΕΤΑΜΠΑΛΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣΚΡΕΤΣΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ)ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΜΠΑΛΑΦΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΗΣΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΝΟΣΜΑΝΙΟΣ ΝΙΚΟΣΠΑΠΠΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣΜΑΔΕΜΛΗΣ ΝΙΚΟΣΜΠΑΛΑΦΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΑΛΕΞΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣΚΑΡΚΟΥΛΙΑ ΖΩΗΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΚΑΦΑΤΣΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΤΙΝΑ)ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣΜΠΕΧΡΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣΤΣΕΚΕΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣΜΠΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΥΜΙΟΣΚΝΗΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΠΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΜΠΑΣΚΟΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΜΠΙΡΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΑΡΑΠΗ- ΜΠΕΛΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ(ΓΙΩΤΑ)ΚΑΡΑΝΤΙΛΙΟΝ ΝΙΚΟΣΣΤΑΥΡΑΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΓΕΝΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΕΥΗΚΑΛΑΜΑΡΑ ΕΦΗΚΑΛΚΑΝΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣΜΠΟΥΓΕΛΕΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΣΤΕΦΑΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑΡΑΜΕΣΙΝΗ ΜΑΡΙΑΚΑΡΥΣΤΙΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗΣΑΠΟΥΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΓΚΟΓΚΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣΣΟΥΛΤΑΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΠΑΝΤΙΩΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗΚΑΤΡΑΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ)ΚΙΣΚΗΡΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗΛΕΒΕΝΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΑΓΑΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗΥΔΡΑΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΜΠΑΤΖΙΑ ΝΤΙΝΑΑΛΕΞΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣΚΑΒΡΟΥΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗΚΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΕΛΕΝΑΒΙΣΒΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗΡΟΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΙΑ)ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΔΑΝΑΗΔΟΥΣΗ ΜΑΓΚΥΚΑΡΠΟΖΗΛΟΣ ΚΩΣΤΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝ ΠΑΝ)ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΜΑΤΣΟΥΚΑ ΧΑΡΙΣΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΚΟΥΒΕΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗΒΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗΛΙΑΚΟΥ ΕΛΠΙΔΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΛΟΥΚΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ΟΛΓΑΚΕΪΜΑΛΗ ΕΛΕΝΗΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑΚΟΥΒΕΛΗ ΜΑΡΙΑΚΥΛΑΚΟΥ ΚΑΙΤΗΘΕΟΧΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ)ΛΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑΚΟΛΥΒΟΔΙΑΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗΜΑΛΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑΑΡΣΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ)ΧΑΤΖΗΣΟΦΙΑ ΑΝΝΑΡΟΥΜΑΝΕΑ (ΜΑΛΑΜΗ) ΜΑΓΔΑΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΕΡΜΙΝΑΣΤΕΦΟΥ ΟΛΓΑΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΑΡΑΓΙΑΝNΙΔΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΥΡΑΧΑΡΑΤΣΗ ΛΕΛΟΥΔΑ (ΛΟΥΛΑ)ΚΟΡΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΑΘΑΝΙΤΗ ΟΛΓΑΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗΡΕΠΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑΒΕΡΕΛΗ ΒΑΣΩΧΑΛΑΖΩΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΣΙΑΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΉΠΑΝΔΗ ΣΟΦΙΑΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΤΑΝΙΑ)ΧΑΝΤΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑΕΛΑΙΟΤΡΙΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΚΥΡΑΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑΜΗΤΣΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

1.ΒΑΤΑΛΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

2.ΠΑΣΣΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

3.ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

4.ΓΟΥΛΙΑΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

5.ΠΕΡΚΑ ΠΕΤΗ

6.ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

8.ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ

7.ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

9.ΚΟΥΤΑ ΑΝΝΑ

10.ΤΣΙΑΪΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

1.ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΘΑΝΟΣ

2.ΖΑΜΠΑΡΑΣ ΜΙΛΤΟΣ

3.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΙΑ

4.ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

5.ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

6.ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ

7.ΤΑΦΛΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

8.ΠΑΝΑΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

9.ΛΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

10.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

11.ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

12.ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

13.ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗ ΗΡΩ

14.ΣΙΔΕΡΗ ΣΟΦΙΑ

15.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ (ΒΙΚΥ)

16.ΛΑΚΚΑ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ

17.ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

18.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

19.ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

20.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

1. ΖΑΜΠΕΛ ΑΝΝΑ

2. ΚΑΡΑΤΣΙΟΥΜΠΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

1. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΑΡΗΣ

2. ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

3.ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ ΖΩΗ

4.ΚΑΛΙΑΣ ΘΩΜΑΣ

5.ΔΡΙΤΣΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

6.ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

7.ΠΑΠΑΖΕΥΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

8.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

9.ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ

10.ΜΕΜΤΣΑ ΡΙΤΣΑ

11.ΓΕΡΟΥΚΗ ΕΛΕΝΗ

12.ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

1.ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

2.ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

3.ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

4.ΜΗΤΑΦΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

5.ΑΜΠΑΤΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

6.ΜΑΛΑΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

7.ΔΟΥΪΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

8.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

9.ΜΠΑΛΤΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

10.ΤΣΙΟΚΑΣ ΧΑΡΗΣ

11.ΚΑΛΔΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

12.ΓΚΟΥΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

13.ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

14.ΜΠΟΥΡΝΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ

15.ΤΡΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

16.ΣΚΟΥΦΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΜΠΕΤΥ)

17.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

18.ΡΟΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

19.ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

20.ΡΟΓΔΑΚΗ ΑΝΝΑ

21.ΚΕΤΟΓΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

22.ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ ΑΦΕΝΤΟΥΛΑ

23.ΙΓΓΛΕΖΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

24.ΚΑΜΤΣΙΔΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

25.ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΘΕΝΙΑ)

26.ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ

27.ΡΑΝΕΛΑ ΓΙΟΥΛΗ

28.ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

29.ΚΑΛΠΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

30.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑ ΒΥΛΗ

31.ΖΟΡΚΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

32.ΜΠΑΤΑ ΑΡΕΤΗ

33.ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

34.ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

1.ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

2.ΔΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

3.ΝΙΚΟΛΑΡΑ ΜΑΡΙΑ

4.ΔΑΟΥΣΗ ΑΝΝΑ

ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

1.ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

2.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΑ

3.ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

4.ΚΑΒΒΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

1.ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

2.ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

3.ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

4.ΓΟΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ

5.ΒΑΡΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

6.ΓΚΙΒΕΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

1.ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΑΛΕΞΗΣ

2.ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

3.ΔΕΔΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

4.ΚΟΥΡΕΜΠΕΣ ΦΑΝΗΣ

5.ΣΤΑΪΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

6.ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

7.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ

8.ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

9.ΚΑΡΛΑΥΤΗ ΣΤΕΛΛΑ

10.ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

11.ΘΕΛΕΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

12.ΤΑΥΛΑΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

13.ΚΙΟΥΡΗ ΧΑΡΑ

14.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ)

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ

1.ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

2.ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

3.ΧΑΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

4.ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

5.ΓΚΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

6.ΦΕΡΧΑΡΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ

7.ΚΑΛΕΣΗ ΕΛΙΖΑ

8.ΧΩΜΑΤΑ ΖΩΗ

9.ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

10.ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

1.Πούλου Γιώτα

2.Σαρακιώτης Ιωάννης

3.Αναγνωστάκης Δημήτρης

4.Μοσκαχλαϊδης – Λαμπρόπουλος Λάμπρος

5.Γεωργαντά Ελισάβετ (Ελίζα)

6.Κεδίκογλου Συμεών

7.Φρυγανιώτη Βάνα

8.Θαλασσινού Αλεξάνδρα

ΗΠΕΙΡΟΣ

1.Γεροβασίλη Όλγα

2.Τζούφη Μερόπη

3.Τσίρκας Βασίλης

4.Στέφος Γιάννης

5.Γρίβας Χρήστος

6.Μαντάς Χρήστος

7.Ιωάννου Αθηνά

8.Σουλελέ Λίλα- Αγλαϊα

9.Νάτσικα Αγλαϊα

10.Οικονόμου Αθανάσιος

ΚΡΗΤΗ

1.ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

2.ΞΑΝΘΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ

3.ΣΜΠΩΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

4.ΒΑΘΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

5.ΣΚΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6.ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

7.ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

9.ΜΑΚΡΗ ΚΟΡΝΗΛΙΑ

8.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

10.ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΒΑΛΙΑ

11.ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

12.ΣΜΥΡΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

13.ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

14.ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

15.ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

16.ΨΑΡΡΑ ΣΤΕΛΛΑ

Τυχόν ενστάσεις επί του εκλογικού αποτελέσματος αποστέλλονται στο [email protected] μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων. Η προθεσμία αποστολής ενστάσεων είναι μέχρι και την Παρασκευή 20/5 στις 12.00 το βράδυ ώστε να μπορούν να συζητηθούν εντός δεκαήμερης προθεσμίας όπως ορίζεται από την Εγκύκλιο.

Το link που θα συμπεριλαμβάνει τα αποτελέσματα κάθε υποψηφίου ανά περιφέρεια θα αναρτηθεί εντός της ημέρας, στο site του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

https://www.syriza.gr/index.php

Εαρινή σύναξη πρωθυπουργών με θέα την Ακρόπολη

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό