27.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Άντζελα Δημητρίου για τη σχέση με την κόρη της: «Είμαι μια καλή μάνα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου  στην εκπομπή του Mega, “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και την δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μίλησε για την νεά γενιά των τραγουδιστών, τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και απάντησε στις φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα και την ήθελαν να βρίσκεται σε κόντρα με την κόρη Όλγα:

«Επειδή είναι ένα πολύ λεπτό θέμα, δεν θα ήθελα να πω τίποτα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι μια καλή μάνα, τίποτα άλλο», απάντησε με νόημα η Άντζελα Δημητρίου.

Ακόμα, σχολιάζοντας τις πρόφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σχετικά με τους καλλιτέχνες που παίρνουν μέρος σε διαφημίσεις είπε:

«Το να κάνεις διαφήμιση δεν είναι κακό. Κι εγώ έχω κάνει στο παρελθόν. Σημασία είναι να την κάνεις με αξιοπρέπεια”, είπε και συνέχισε σχολιάζοντας και την κριτική που άσκησε ο μεγάλος έλληνας τραγουδιστής στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών:

«Δεν θέλω να προσβάλω τον Γιώργο Νταλάρα, τον οποίο εκτιμώ και αγαπώ πολύ, αλλά εσείς έχετε αυτόν τον ρόλο, αυτή είναι η δουλειά σας. Δεν ήταν ωραίο, μπορούσε κάλλιστα να μη πει καμιά κουβέντα και να φύγει» δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου.

«Μου αρέσει να ντύνομαι σικάτα, να ντύνομαι κυρία, γιατί έτσι μεγάλωσα, με μεγάλες κυρίες. Ντύνονταν με τουαλέτες, που αυτό σήμερα δεν υπάρχει. Κοιτάμε να γδυθούμε αντί να ντυθούμε. Δεν χρειάζεται όταν έχεις φωνή, αγάπη μου γλυκιά», είπε στη συνέχεια, ενώ αποκάλυψε και λεπτομέρειες για την επέμβαση στην οποία υπεβλήθει πριν απο καιρό: 

«Έκανα επέμβαση στον λαιμό και για 3 μήνες δεν μίλαγα. Όταν άκουσα πάλι τη φωνή μου έδωσα συγχαρητήρια στον εαυτό μου που έκανε υπομονή και βρήκα ξανά αυτή τη γλυκιά φωνή που είχα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό