16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Άνοιξε ο σταθμός στη Βικτώρια με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Ειδήσεις Ελλάδα

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισε προσωρινά νωρίτερα σήμερα Κυριακή (11/2) ο σταθμός του ΗΣΑΠ  «Βικτώρια». Οι συρμοί της γραμμής 1 του Μετρό «Πειραιάς-Κηφισιά» διέρχονταν απ’ αυτόν τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Οι συρμοί διέρχονταν από τον σταθμό «Βικτώρια» του ΗΣΑΠ χωρίς να πραγματοποιούν στάση λόγω του ότι η συλλογικότητα «Καμία Ανοχή» πραγματοποιεί συγκέντρωση αυτή την ώρα στην πλατεία Βικτωρίας.

Αρχικά, είχε προγραμματιστεί αντισυγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, με αφορμή την προγραμματισμένη διαμαρτυρία κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ωστόσο, αυτή η αντισυγκέντρωση απαγορεύθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και για αυτό τον λόγο η συλλογικότητα απηύθυνε νέο κάλεσμα για διαμαρτυρία στην πλατεία Βικτωρίας.

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών

eurokinissi

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Σύνταγμα κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Στην πλατεία Συντάγματος στήθηκε εξέδρα για τους ομιλητές της συγκέντρωσης κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Ανάμεσά τους ήταν και ο επικεφαλής της «Νίκης», Δημήτρης Νατσιός.

Οι περισσότεροι από τους συγκεντρωμένους κρατούσαν ελληνικές σημαίες, ενώ άλλοι είχαν στα χέρια σταυρούς. Πολλά ήταν τα πλακάτ και τα πανό με συνθήματα κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας. Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για τη διαμαρτυρία ήταν πολλοί ρασοφόροι.

Τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργάνωσε η «Εστία Πατερικών Μελετών». Ως συνδιοργανωτές αναφέρονται οι: Ενωμένη Ρωμηοσύνη, Κίνημα υπέρ της παραδοσιακής ελληνορθόδοξης οικογένειας «Μαμά, μπαμπάς και παιδιά», Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Άγιος Αλέξιος, ο άνθρωπος του Θεού», Ορθόδοξη φιλανθρωπική αδελφότης «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», Ορθόδοξος Ιεραποστολική αδελφότης «Ο σταυρός», Ορθόδοξος σύλλογος «Άγιος Σάββας», Πανελλήνιος σύνδεσμος για την ελληνορθόδοξη παράδοση «Παρακαταθήκη», Ελληνική ορθόδοξη νεολαία, ΙΝΚΑ Πειραιά, Εθνικοί φύλακες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό