19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άννα Μάνη Παπαδημητρίου: Η ευθύνη μεγάλη, η πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη και η δουλειά που έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντική

Ειδήσεις Ελλάδα

Δηλώσεις της νέας υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων

«Υπόσχομαι να εργαστώ σκληρά και να συνεχίσουμε με τους συναδέλφους το έργο της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, που έθεσε γερά θεμέλια στον τομέα της ανάπτυξης και των επενδύσεων, οι οποίες διαρκώς αυξάνονται στη χώρα μας» δηλώνει σε μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ‘Αννα Μάνη Παπαδημητρίου.

Η βουλευτής η οποία θα αναλάβει τα καθήκοντα της υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, συγκεκριμένα αναφέρει: «Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή να μου εμπιστευθεί τη θέση της υφυπουργού στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η ευθύνη μεγάλη, η πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη και η δουλειά που έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντική.

Υπόσχομαι να εργαστώ σκληρά και να συνεχίσουμε με τους συναδέλφους, το έργο της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου, που έθεσε γερά θεμέλια στον τομέα της ανάπτυξης και των επενδύσεων, οι οποίες διαρκώς αυξάνονται στη χώρα μας.

Οι υποχρεώσεις εκ της νέας μου θέσης και η συμμετοχή μου στο κυβερνητικό αλλά και στο κοινοβουλευτικό έργο, γίνονται από σήμερα ακόμα πιο έντονες και πιο απαιτητικές.

Θα εξακολουθήσω όμως να παραμένω με όλες μου τις δυνάμεις δίπλα στους συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Ο πήχης είναι ψηλά και ξεκινάμε να εργαζόμαστε για την Ελλάδα. Για το μέλλον που μας αξίζει!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό