20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Άνετος» Τσιτσιπάς και η Ελλάδα προηγείται της Ρουμανίας στο Davis Cup

Ειδήσεις Ελλάδα

Χωρίς να ζοριστεί και να βάλει… τέρμα τα γκάζια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Μάρκους Κοπίλ στο Davis Cup. Ο Έλληνας τενίστας, επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα κόντρα στη Ρουμανία, σε ένα τουρνουά που διεξάγεται στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ο Τσιτσιπάς, παρά τα προβλήματα στο πρώτο σερβίς, έβρισκε λύσεις στους κρίσιμους πόντους και εκμεταλλεύτηκε σημαντικά break point. Με αυτό τον τρόπο έφτασε στη νίκη, σε ένα ματς που παρακολούθησαν από κοντά περίπου 3000 φίλαθλοι.

Ο Στέφανος έκανε το δικό του σχόλιο μετά τον αγώνα και ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό τον Άνω Λιοσίων για να τον στηρίξει, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Κοπίλ.

Διαβάστε όσα είπε ο Τσιτσιπάς μετά την αναμέτρηση: 

«Παιδιά ευχαριστώ, έχουμε άλλο ένα παιχνίδι, για εμάς σημαίνει πολλά η υποστήριξή σας. Πολύ σημαντικός ο αγώνας μετά, με σωστές και μεγάλες αποφάσεις θα πρέπει να βγούμε νικητές στη σειρά. Ήταν καλός αγώνας, κράτησα το σερβίς σε δύσκολες καταστάσεις. Ο αντίπαλός μου έχει παίξει μεγάλα ματς στο tour, είναι ένας τίμιος παίκτης με καλά όπλα στο παιχνίδι του. Είμαι ευχαριστημένος που κράτησα το σερβίς μου, απέφυγα τις δύσκολες καταστάσεις και με δύο μπρέικ πήρα τη νίκη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό