21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άνετη και… ωραία η Γιουνάιτεντ, «συντριβή» της Τσέλσι από τη Γουλβς

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε μία σημαντική νίκη… Ευρώπης, αφού επικράτησε με 3-0 της Γουέστ Χαμ και την προσπέρασε στη βαθμολογία της Premier League. Αποκαρδιωτική η Τσέλσι, ηττήθηκε με 4-2 από τη Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και συνεχίζει την… ελεύθερη πτώση. Ισόπαλο έληξε το Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ Φόρεστ (1-1).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ 3-0

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν εύστοχη και αποτελεσματική και προηγήθηκε στο 23′. Ο Χόιλουντ πραγματοποίησε μία υπέροχη ενέργεια, άλλαξε πόδι και το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε κατέληξε στα δίχτυα (1-0). Ο Αντρέ Ονάνα όταν χρειάστηκε παρενέβη και πραγματοποίησε δύο σημαντικές απουσίες (11′, 27′), ενώ ο Έμερσον αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 48′.

Τότε, «μίλησε» ο Γκαρνάτσο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και ανέβασε τον δείχτη του σκορ στο 3-0. Αρχικά στο 49′ και με τη βοήθεια της… τύχης νίκησε τον Λούκας Φαμπιάνσκι, ενώ στο 84′ βρήκε ξανά δίχτυα με διαγώνιο σουτ. Στην 6η θέση της Premier League η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ με 38 βαθμούς, 7η η Γουέστ Χαμ με 36.

Τσέλσι – Γουλβς 2-4

Η Τσέλσι έπαθε τεράστια… ζημιά εντός έδρας και έμεινε εκτός 10άδας στο πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός πως ο Πάλμερ σκόραρε ξανά (19′) και έφτασε τα 10 γκολ φέτος, η τύχη δεν ήταν με το μέρος της. Δύο σουτ, δύο κόντρες και οι «λύκοι» έκαναν την ανατροπή με τον Κούνια στο 22′ και το αυτογκόλ του Ντισασί στο 43′. 

Ο Ματέκους Κούνια βρήκε ξανά δίχτυα στο 63ο λεπτό, ενώ στο 82′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε χατ-τρικ. Ο Τιάγκο Σίλβα στο 86′ απλώς μείωσε στο τελικό 4-2 υπέρ της Γουλβς.

Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1

Η Μπόρνμουθ άρχισε ιδανικά το ματς και προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό. Από εκτέλεση κόρνερ, ο Λουίς Σινιστέρα πήρε την κεφαλιά και ο Τζάστιν Κλάιφερτ σκόραρε στο πίσω δοκάρι με κοντινή προβολή. Εντούτοις, ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι ισοφάρισε σε 1-1 στο 45′ με υπέροχο πλασέ, και έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό