19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου και βρέθηκε νεκρός έξω από το γήπεδο της Τότεναμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (07/04) ένας άντρας έξω ακριβώς από το γήπεδο της Τότεναμ. Η αστυνομία τον εντόπισε μετά από καταγγελία που έγινε, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Sun», με τον ίδιο να έχει μαχαιρωθεί επανειλημμένα και να έχει «φύγει» από τη ζωή.

Οι Αρχές θεωρείται πως γνωρίζουν το ποιος ήταν αυτός που δολοφόνησε τον άντρα, αλλά δεν έχουν προβεί ακόμη σε σύλληψη, ενώ παράλληλα δεν έχει διευκρινιστεί αν υπάρχουν οπαδικά κίνητρα και αν πρόκειται για άλλο ένα περιστατικό οπαδικής βίας. Η Τότεναμ με ανακοίνωσή της φρόντισε να ενημερώσει τον κόσμο της, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ (07/04, 20:00).

«Μετά από ένα περιστατικό στο οποίο κάποιος έχασε τη ζωή του, κάνουμε ό,τι είναι δυνατό ώστε να διευκολύνουμε την εν εξελίξει έρευνα της αστυνομίας, η οποία περνάει σε πρώτη μοίρα. Με τα τωρινά δεδομένα, το απογευματινό παιχνίδι μας για την Premier League απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα διεξαχθεί όπως είναι προγραμματισμένο.

Ωστόσο, η δυτική μεριά της Λεωφόρου Γουόρτσεστερ και ολόκληρο το κομμάτι του Νορθμπούλεραντ Πάρκ Ρόουντ θα παραμείνει κλειστό καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Θα ενημερώσουμε όλους τους φιλάθλους σε κάθε ευκαιρία που θα έχουμε και σας ζητάμε να διατηρήσετε την υπομονή σας και να προετοιμαστείτε για περισσότερο χρόνο ταξιδιού προς το γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά η ενημέρωση της Τότεναμ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό