24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άνδρας έπεσε από τον 4ο όροφο και σκοτώθηκε

Ειδήσεις Ελλάδα

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (23/4) στην Καλαμάτα, καθώς ένας άνδρας σκοτώθηκε όταν έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα tharrosnews.gr, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ένας 55χρονος άνδρας έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού βασιλίσσης Αμαλίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το πτώμα του άνδρα, ενώ στην περιοχή βρέθηκαν και δυνάμεις της Αστυνομίας ώστε να διερευνήσουν την υπόθεση.

Νεκρός άνδρας που έπεσε από τον Λευκό Πύργο

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε χθες, Δευτέρα, αυτή τη φορά όμως στον Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ένας άνδρας βρέθηκε στο κενό από τον Λευκό Πύργο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρέθηκε πεσμένος μπροστά από το μνημείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Τα μέλη της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν στο σημείο, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, χωρίς αποτέλεσμα…

Σύμφωνα με το thestival.gr, αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι είδαν τον άνδρα να πέφτει στο κενό, ενώ μέχρι στιγμής η αστυνομία φέρεται να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Πάνω στον άτυχο άνδρα βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό