18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Άναψαν» τα αίματα στο Happy Day – Τσιμτσιλή και Μπιμπίλας σε έντονο διάλογο

Ειδήσεις Ελλάδα

Χαμός έγινε στο «Happy Day» του ALPHA, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή έβγαλε στον «αέρα» τον Σπύρο Μπιμπίλα να μιλήσει για τον θάνατο της Ματούλας του Κολωνακίου.

Ωστόσο, η συζήτηση ανάμεσα στην παρουσιάστρια του ALPHA με τον πρόεδρο του ΣΕΗ δεν εξελίχθηκε ομαλά, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε αν η Ματούλα «έφυγε» από παθολογικά αίτια και αν γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατο της, μετά από δική του περιγραφή, ότι την τελευταία φορά που την είχε δει ήταν στην κηδεία της Λιζέτας Νικολάου, και ότι του είχε πει ότι δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά.

Ακολουθεί ο διάλογος

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Λένε πως έφυγε από παθολογικά αίτια. Σωστά Σπύρο;

Σπύρος Μπιμπίλας: Δε μπορώ να το ξέρω εγώ αυτό.

Τσιμτσιλή: Έτσι διάβασα. Αν ενημερώθηκες και λόγω της ιδιότητάς σου. Είσαι πρόεδρος του ΣΕΗ, βγαίνεις σε μια εκπομπή. Μπορεί να έκανες και δύο τηλέφωνα.

Μπιμπίλας: Η ιδιότητά μου δεν είναι να ψάχνω πώς πεθαίνει ο κάθε άνθρωπος. Το ότι είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ σημαίνει ότι ξέρω πώς πέθανε ο κάθε άνθρωπος; Λίγο να συνέλθουμε.

Τσιμτσιλή: Δεν μου αρέσει αυτή η προτροπή, νομίζω ότι είμαι στα συγκαλά μου. Είμαι αρκετά προσγειωμένη. Αρχικά ηρέμησε, πάρε μια ανάσα.

Μπιμπίλας: Όχι, δεν ηρεμώ! Ήσουν πολύ ιδιαίτερη στον τρόπο που μου είπες «είσαι ο πρόεδρος, άρα πρέπει…». Δεν πρέπει! Παίρνετε τηλέφωνο τον πρόεδρο του ΣΕΗ για να σας πει με ποιον τρόπο πέθανε ένας άνθρωπος;

Τσιμτσιλή: Δεν σου ζήτησα να πεις λεπτομέρειες, επειδή είπες ότι στην τελευταία σας συνάντηση η Ματούλα ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά και μπορεί οι τηλεθεατές να σκέφτηκαν, μετά τη δική σου πληροφορία, ότι μπορεί να έβαλε τέλος στη ζωή της. Εγώ διάβασα στο ρεπορτάζ ότι πέθανε από παθολογικά αίτια. Αυτό ρώτησα, για να μην αφήσουμε κανένα υπονοούμενο.

Μπιμπίλας: Άφησα εγώ υπονοούμενο; Πέθανε ένας άνθρωπος και καθόμαστε και λέμε τέτοια πράγματα;

Τσιμτσιλή: Μάλλον έχεις συνηθίσει να βγαίνεις σε άλλες εκπομπές και να τσακώνεσαι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό