24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άμραμπατ: «Κρίμα για εμάς – Δώσαμε εύκολα γκολ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ πήγε στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, γνωρίζοντας ότι θέλει νίκη ή ισοπαλία για να συνεχίσει στο Conference League. Η «Ένωση» πληγώθηκε από τα λάθη της και γνώρισε την ήττα με 3-1, τερματίζοντας στην 4η θέση (εκτός Ευρώπης).

Ο Νόρντιν Άμραμπατ, μίλησε στο ολλανδικό ESPN και αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας του στο Άμστερνταμ.

Διαβάστε όσα είπε:

«Ο Άγιαξ ήταν καλύτερος και δικαιούταν να κερδίσει. Είναι κρίμα για εμάς, κρίμα. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε πολύ. Αν ο μπακ έκανε προώθηση, κατέληγες εξτρέμ στη δική σου περιοχή. Αυτό ήταν δύσκολο. Συνήθως έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά όχι σήμερα (χθες). Δώσαμε τα γκολ εύκολα. Έπρεπε να υπάρχουν περισσότερα για εμάς στη φάση των ομίλων», δήλωσε αρχικά ο Μαροκινός.

Για την απόφαση του διαιτητή να τον τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα:

«Αν ο Ρενς πήγαινε μπροστά, έπρεπε να πάω μαζί του. Στις μονομαχίες δεν πήγα στο ένας εναντίον ενός, είχε πολλές βοήθειες. Είπα στον διαιτητή: “Έρχεσαι από την Premier League, αλλά σφυρίζεις πολύ εύκολα” και μου απάντησε: “Εδώ είναι Europa League, όχι Premier League”».

Για την απόφαση του Αλμέιδα να τον βγάλει:

«Νομίζω ότι έγινα αλλαγή επειδή έκανα ένα λάθος. Ναι, ο προπονητής είναι αυστηρός. Δεν έκανα ένα φανταστικό παιχνίδι, αλλά προσπάθησα να εκτελέσω τα καθήκοντά μου. Επειδή έχασα την μπάλα στο τρίτο γκολ, με έβγαλε, νομίζω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό