16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Άλλο παιχνίδι σήμερα, άλλο θα είναι ο τελικός»

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρά την καλή του εικόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του για την 4η αγωνιστική των play off της super league. Οι «κίτρινοι» μπορεί να μην διεκδικούν το πρωτάθλημα, αλλά έχουν αποδείξει με τις εμφανίσεις τους, ότι παλεύουν σε κάθε ματς για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Άκης Μάντζιος έκανε το δικό του σχόλιο για την ήττα της ομάδας του, με τον ίδιο να αναφέρει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών και πως ο τελικός κυπέλλου, θα είναι ένας τελείως διαφορετικό ματς.

Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής του Άρη:

«Είναι ένα ματς που από τη μία σε γεμίζει με αυτό που είδες και από την άλλη σε αφήνει ανικανοποίητο με το αποτέλεσμα. Ήμασταν καλοί, ενεργητικοί, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών, εμείς κάναμε ένα λάθος, το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και βρήκε γκολ.

Αντίθετα, στις καλές μας στιγμές δεν ήρθε το γκολ για εμάς. Κρατάμε την προσπάθεια. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο κάποιες στιγμές μπαίνει το γκολ, κάποιες όχι. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Άλλο παιχνίδι σήμερα, άλλο θα είναι ο τελικός».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό