21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άλλο ανθρωπισμός, άλλο προπαγάνδα του Ερντογάν

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν λέω, καλό και άγιο πράγμα ο ανθρωπισμός και η ευαισθησία, αρκεί να μην εξυπηρετεί τα συμφέροντα του εχθρού και του παραβάτη

Τις τελευταίες ημέρες, διάφορες ΜΚΟ και ακτιβιστές έχουν ξεκινήσει πόλεμο εναντίον της Ελλάδας καθότι εγκλωβίστηκαν σε μια νησίδα στον Έβρο, περίπου 40 πρόσφυγες ή μετανάστες, υπό αντίξοες συνθήκες και σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινούνται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ φαίνεται να υπάρχει κι ένα νεκρό παιδί από τσίμπημα σκορπιού.

Το περιστατικό είναι σαφέστατα τραγικό και θλιβερό. Εκείνο που δεν μπορεί να γίνει κατανοητό είναι για ποιο λόγο φταίει η Ελλάδα γι’ αυτό το περιστατικό; Αφού σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. και των Ενόπλων Δυνάμεων η συγκεκριμένη νησίδα στον Έβρο είναι εκτός ελληνικής επικράτειας, δηλαδή βρίσκεται εντός των τουρκικών συνόρων.

Γιατί όλοι οι κοινωνικά ευαίσθητοι ανθρωπιστές δεν βάλουν κατά της Τουρκίας; Γιατί τα πολιτικά κόμματα της αριστεράς υιοθετούν την άποψη των ακτιβιστών ότι για τον εγκλωβισμό αυτών των ανθρώπων φταίει η Ελλάδα; Γιατί τόσο ανέμελα παίζουν το παιχνίδι της προπαγάνδας του Ταγίπ Ερντογάν; Διότι το ίδιο έκαναν και στον Έβρο το 2020.

Οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιοι ακτιβιστές, οι ίδιες ΜΚΟ, τα ίδια κόμματα διέδιδαν ψευδώς ότι οι Έλληνες αστυνομικοί σκότωναν εν ψυχρώ μετανάστες στον Έβρο! Το γιατί το έκαναν δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε ιδιαίτερα. Όλες αυτές οι ΜΚΟ έτρωγαν επί σειρά ετών με 40 κουτάλες. Τώρα κόπηκε η μάσα και ξαφνικά οι Έλληνες γίναμε δολοφόνοι. Ούτε ντροπή, ούτε τσίπα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό