17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Άλλος ο ριζοσπαστισμός στην πολιτική πράξη και άλλος ο εγκλωβισμός στο προσωπικό lifestyle»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αιχμές του πρωθυπουργού κατά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη

Αιχμές κατά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, χωρίς να τον κατονομάσει, άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Ο πρωθυπουργός αφού σημείωσε, ότι ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα είναι στη Βουλή, τόνισε ότι θα τον εκπροσωπούν οι κ.κ. Πολάκης και Παππάς. «Θα απουσιάσουν οι συγκεκριμένες θέσεις, οι απαντήσεις σε επίπεδο αρχηγού, αλλά αυτό θα κληθούν να το υπηρετήσουν εκλεγμένοι συνεργάτες του, όπως ο Παππάς και ο Πολάκης. Και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, πώς θα εκφέρει νέο λόγο από παλιές, βραχνιασμένες φωνές, πώς θα οικοδομηθεί από τα ίδια σαθρά υλικά, από τα οποία κατέρρευσε» είπε.

«Σε κάθε περίπτωση, ο δημοκρατικός διάλογος περιμένει και τη δική του συμμετοχή, του αρχηγού, όχι με συνθήματα, αλλά με επιχειρήματα, με συγκεκριμένο σχέδιο και όχι ποθώντας την εξουσία και με την κοινωνία να απαιτεί χειροπιαστά αποτέλεσμα, αντί για δημαγωγία με καινούργιες λέξεις. Άλλο ο εκσυγχρονισμός και άλλο ο μοντερνισμός. Διαφορετικές οι τάσεις στην κοινωνία, διαφορετικές στη μόδα ή στα κοινωνικά δίκτυα. Άλλος ο τολμηρός ριζοσπαστισμός στην πολιτική πράξη και άλλος ο απλός και εύκολος εγκλωβισμός στο προσωπικό lifestyle», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό