21.4 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Άλλες δύο προφυλακίσεις για την υπόθεση Κολωνού

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022, 13:46

Προφυλακίστηκαν, μετά την απολογία τους στην 33η τακτική ανακρίτρια, ακόμη δύο άνδρες που κατηγορούνται για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. 

Πρόκειται για τον 39χρονο και τον 35χρονο που είχαν λάβει προθεσμία την περασμένη εβδομάδα, αντιμετωπίζοντας το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Ο 39χρονος εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας και είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες, υποστηρίζοντας πως δεν είχε επαφή με το κορίτσι, παρά μόνο συνομιλίες και μΊα συνάντηση στην οποία δεν συνευρέθηκε σεξουαλικά μαζί της.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν την ανακρίτρια, η οποία με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, διέταξε την προφυλάκισή του.

Από την πλευρά του, ο 35χρονος εισοδηματίας φέρεται να έχει συναντήσει και να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί, τρεις φορές.

Τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και ο 55χρονος, υπεύθυνος προσωπικού σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ και παράλληλα ερασιτέχνης προπονητής ποδοσφαιρικών ομάδων σάλας, που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 12χρονης.

Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε ο 10ος συλληφθείς, ένας 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων. Αποδέχεται ότι της έδωσε χρήματα, καθώς τη λυπήθηκε, αλλά αρνήθηκε ότι ήρθε σε επαφή μαζί της, παρά το ότι συναντήθηκε μαζί της τρεις φορές.

Την ίδια ώρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη τουλάχιστον δύο ακόμη ατόμων που φαίνεται να έχουν ασελγήσει στη 12χρονη στην περιοχή των Σεπολίων.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022, 14:48

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό