23.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Άλλαξαν οι προτεραιότητες του Λουτσέσκου ενόψει μεταγραφών, ψάχνει γρήγορο χαφ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει να θέλει έναν μεσοεπιθετικό, ωστόσο θεωρεί ότι η μεγαλύτερη ανάγκη για τον ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή είναι η έλλειψη ενός γρήγορου κεντρικού μέσου και έχει ζητήσει άμεσα την απόκτησή του.

Είναι δεδομένο ότι στον ΠΑΟΚ περιμένουν πως και πως τις μεταγραφές του Γενάρη για να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας που εδώ και καιρό δείχνει να έχει μεγάλες ανάγκες. Σε μεγάλο βαθμό οι κινήσεις που θα γίνουν ποιοτικά και αριθμητικά θα κρίνουν και τη συνέχεια του Δικεφάλου και θα οριοθετήσουν και τους στόχους της ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ήδη κάνει τις εισηγήσεις του για τους παίκτες που χρειάζεται στις θέσεις που έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει έλλειμα.

Όλα δείχνουν πάντως ότι έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες του Ρουμάνου τεχνικού και δεν είναι ένας μεσοεπιθετικός (που είχε ζητήσει το καλοκαίρι και η ομάδα του δεν απέκτησε) ο παίκτης που θεωρεί ότι απαραίτητα θα πρέπει να ενισχύσει το ρόστερ.

Στα χαφ η μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση

Ο Λουτσέσκου θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει ζήτημα στους κεντρικούς χαφ που βρίσκονται στην Τούμπα και πώς το μεγάλο έλλειμμα που αντιμετωπίζει η μεσαία του γραμμή είναι η ταχύτητα. Έχει, λοιπόν, ζητήσει να αποκτηθεί ένας γρήγορος χαφ που θα αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής για να πλαισιώσει τους μέσους, στους οποίους βασίζεται μέχρι τώρα.

Η εκτίμησή του είναι ότι η έλλειψη ενός γρήγορου παίκτη στις θέσεις 6 και 8 είναι αυτή που φρενάρει την ομάδα του και την κάνει να φαίνεται αργή και χωρίς ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτή δεν επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα επιθετικών όπως ο Άντριγια Ζίβκοβιτς. Έτσι, οριοθετώντας τις ανάγκες της ομάδας του ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, έχει θέσει ως πρώτη αυτή της απόκτησης ενός γρήγορου χαφ.

Ανοικτός σε προτάσεις για τον Εσίτι ο ΠΑΟΚ

Η αλλαγή στις προτεραιότητες του Λουτσέσκου θα επηρεάσει όπως όλα δείχνουν τον Άντερσον Εσίτι. Ο Νιγηριανός που έχει υψηλό σε αποδοχές συμβόλαιο δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην Τούμπα, παρά τις ευκαιρίες που έχει πάρει από τον προπονητή του. Ο Ρουμάνος, κόντρα στις προβλέψεις, κράτησε τον Εσίτι στην Τούμπα μετά την επιστροφή του από δανεισμό και προσπάθησε να τον προσαρμόσει στην δική του φιλοσοφία.

Ο Νιγηριανός ανταποκρίθηκε ως ένα βαθμό αλλά όχι απόλυτα και φαίνεται ότι τίθεται και πάλι θέμα παρουσίας του στο Δικέφαλο. Είναι δεδομένο ωστόσο πως αν έρθει πρόταση για τον παίκτη, ο ΠΑΟΚ θα τη συζητήσει τουλάχιστον σοβαρά για να ανοίξει μια θέση στο ρόστερ.

Παραμένει η ανάγκη για μπακ και μεσοεπιθετικό

Από εκεί και πέρα, ο 52χρονος τεχνικός θεωρεί ότι υπάρχει επίσης μεγάλη ανάγκη για την απόκτηση ποιοτικού πλάγιου μπακ και φυσικά του μεσοεπιθετικού που ψάχνει από το καλοκαίρι.

Η ανάγκη για ενίσχυση στα άκρα της άμυνας του Δικεφάλου είναι εμφανής, για μια ομάδα που στηριζόταν τα προηγούμενα χρόνια στην συμμέτοχή των ακραίων αμυντικών της στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό