19.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Άλκμααρ 0-0: Δούλεψαν για την Αϊντχόφεν στο Άμστερνταμ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
06.05.2023 | 23:58

Άγιαξ και Άλκμααρ δεν κατάφεραν να σκοράρουν και το 0-0 τις αφήνει πίσω στο κυνήγι της 2ης θέσης της Eredivisie που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League. Βασικοί οι Βαγγέλης Παυλίδης και Παντελής Χατζηδιάκος για τους φιλοξενούμενους.

Άγιαξ και Άλκμααρ έδωσαν μία χορταστική μάχη στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα” για την 31η αγωνιστική της Eredivisie, αλλά δεν βρήκαν γκολ. Το 0-0 τις αφήνει πίσω από την Αϊντχόφεν στο κυνήγι της 2ης θέσης που οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Ο “Αίαντας” μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να απειλεί από νωρίς την άμυνα του Παντελή Χατζηδιάκου, που ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι βασικός. Ο Μοχάμεντ Κουντούς έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, ενώ ο Στίβεν Μπέρχβαϊν είχε δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κι αυτοί αρκετά επιθετικοί, όμως έχασαν τον Γενς Όντγκαρντ με τραυματισμό στο 40′. Ο αντικαταστάτης του, Μάικελ Λάντο, είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 74ο λεπτό.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν κατάφερε να σκοράρει για τρίτο σερί παιχνίδι της ομάδας του και αντικαταστάθηκε στο 78ο λεπτό, με την Άλκμααρ να μην καταφέρνει να σκοράρει στο τέλος, παρότι ήταν πιο πιεστική.

σχετικα αρθρα

Καμπούρ – Ουτρέχτη 0-3: Ο Δουβίκας πέτυχε δύο γκολ κι επέστρεψε στην κορυφή των σκόρερ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό