18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Άκης Πετρετζίκης: Burrata με ψητά σταφύλια και χούμους

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τέλειο σνακ για τους καλεσμένους σου.

Υλικά: Για το χούμους400 γρ. ρεβίθια, σε κονσέρβα (240 γρ. στραγγισμένα)4-5 κ.σ. ελαιόλαδο1 σκ. σκόρδοχυμό λεμονιού, απο ½ λεμονι½ κ.γ. κύμινο2-3 κ.σ. ταχίνιαλάτιπιπέριΓια τις πίτες3 αραβικές πίτες, καλαμποκιού2-3 κ.σ. ελαιόλαδο1 πρέζα μπούκοβοαλάτιπιπέριΓια τα σταφύλια500 γρ. σταφύλια2 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί3 κ.σ. ελαιόλαδο1 σκ. σκόρδο1 κ.γ. μπούκοβο, απαλό2 κ.σ. μέλιαλάτιπιπέριΓια την burrata250 γρ. burrata1 κ.σ. ελαιόλαδοθυμάριαλάτιπιπέρι , φρεσκοτριμμένο

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό