18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Άγριο ξύλο ανηλίκων στο ΕΠΑΛ Ζακύνθου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανησυχία προκαλεί νέο σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων στη Ζάκυνθο. Η ΕΡΤ Ζακύνθου δημοσίευσε ένα βίντεο με συμπλοκή και ξυλοδαρμό μεταξύ ανηλίκων μαθητών του ΕΠΑΛ.

Στο βίντεο φαίνεται η συμπλοκή να ξεκινά μεταξύ ενός 15χρονου και ενός 17χρονου, ενώ λίγο αργότερα ο καυγάς γενικεύεται με τη συμμετοχή φίλων των δυο παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα άρχισαν όταν ο 17χρονος ενόχλησε την κοπέλα του 15χρονου.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, λίγες ώρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό που έλαβε χώρα στο 3ο γυμνάσιο Ζακύνθου.

Για τον άγριο καυγά ανάμεσα στους μαθητές του ΕΠΑΛ δεν έγιναν συλλήψεις.

Περιστέρι: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από 14 ανήλικους

Την ίδια ώρα, θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα 14 ανηλίκων έπεσε ένας 17χρονος μαθητής λυκείου το πρωί της Δευτέρας (12/2) έξω από σχολικό συγκρότημα στο Περιστέρι.

Μάλιστα, σύμφωνα με καταθέσεις που έχουν δοθεί στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, η επίθεση των 14 ήταν απρόκλητη με τον 17χρονο να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα. Το παιδί σε άσχημη κατάσταση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις, καθώς είχε δεχτεί πολλές γροθιές και κλοτσιές.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν σε 4 συλλήψεις ανηλίκων, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονιών τους για «παραμέληση εποπτείας».

Τέλος, σε εξέλιξη είναι η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων 10 εμπλεκομένων στο περιστατικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό