18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε 33χρονο έξω από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα νέο σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 7 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού.

Όπως καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης, δύο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι φορούσαν σκουρόχρωμα ρούχα και έφεραν κράνη χωρίς καλύπτρα, επιτέθηκαν κατά 33χρονου ημεδαπού οπαδού της ομάδας του Άρη, έξω από το σπίτι του.

Ο άτυχος άνδρας επέστρεφε στο σπίτι του μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα. Λίγο πριν εισέλθει στο σπίτι του τον πλησίασαν δυο άγνωστοι οι οποίοι του επιτέθηκαν με τον ένα εξ αυτών να τον τραβάει από πίσω στο ύψος του αυχένα και τον άλλο να κάνει χρήση σπρέι (πιθανόν πιπεριού) προς το πρόσωπο του.

Ο πρώτος δράστης του είπε «φέρε το πανό» και ταυτόχρονα τον χτύπησε με γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Οι δράστες μετά την επίθεση επιβιβάστηκαν ως συνεπιβάτες σε δυο δίκυκλες μοτοσυκλέτες, οι οποίες δεν έφεραν πινακίδες κυκλοφορίας και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο 33χρονος δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει εάν επρόκειτο για οπαδούς συγκεκριμένης ομάδας.

Σημειώνεται ότι δεν χορηγήθηκε παραγγελία για εξέτασή του από Ιατροδικαστή, καθώς το χτύπημα ήταν εντελώς ελαφρύ και ο ίδιος δεν επιθυμούσε.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών ενώ προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό