24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Άγιοι Ανάργυροι: Προθεσμία για τον δράστη της γυναικοκτονίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη νέα γυναικοκτονία που έγινε στους Αγίους Αναργύρους το βράδυ της 1ης Απριλίου.

Ο γυναικοκτόνος οδηγήθηκε στα δικαστήρια τη πρώην σχολής Ευελπίδων και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου.

Όπως αναφέρει ο Alpha, ο 39χρονος που σκότωσε την 28χρονη πρώην σύντροφό του νοσηλεύθηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο και μόλις συνήλθε μίλησε στις Αρχές. Τα πρώτα λόγια του συγκλονίζουν καθώς παραδέχθηκε ότι επρόκειτο για ένα προσχεδιασμένο έγκλημα και μάλιστα μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ανέφερε στους αστυνομικούς πως «έχω ψυχιατρικό παρελθόν».

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του ειδεχθούς φονικού, ο 39χρονος έστησε καρτέρι και επιτέθηκε πισώπλατα στην 28χρονη καταφέροντάς την με ένα μαχαίρι 5 απανωτά χτυπήματα.

Και τα ερωτήματα βασανιστικά: Δεν μπόρεσε κανείς να τον σταματήσει και να αποτρέψει τη μοιραία κατάληξη της γυναίκας;

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας είπε στο Action 24: «Φοβάμαι για τη ζωή μου» φώναζε η κοπέλα και «την ακούσαμε που φώναζε με ουρλιαχτά. Και σκάει μύτη αυτός με το μηχανάκι και την κάρφωσε με απανωτές μαχαιριές από πίσω. Δεν υπήρχε χρόνος, όλα έγιναν αστραπιαία. Δεν υπήρχε αστυνομία. Μόνο μία γυναίκα στο φρούριο. Τί να κάνει;»

«Ήταν μεγάλο το μαχαίρι. Xασαπομάχαιρο. Εγώ τον είδα να κατεβαίνει με το μηχανάκι από την πλατεία των Αγίων Αναργύρων. Είναι κεντρικό σημείο. Δεν μπορεί να φοβόμαστε για τη ζωή μας», πρόσθεσε. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό