27.9 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων για το δεύτερο τρίμηνο του 2024, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Είπε ότι η Apple έχει «πλεονεκτήματα» που θα «διαφοροποιήσουν» την εταιρεία στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και κάποια «πολύ συναρπαστικά πράγματα» που θα μοιραστούν με τους πελάτες στο εγγύς μέλλον.

Συνεχίζουμε να νιώθουμε πολύ θετικά σχετικά με την ευκαιρία μας στη γενετική τεχνητή νοημοσύνη. Κάνουμε σημαντικές επενδύσεις και ανυπομονούμε να μοιραστούμε σύντομα μερικά πολύ συναρπαστικά πράγματα με τους πελάτες μας.

Πιστεύουμε στη μεταμορφωτική δύναμη και την υπόσχεση της τεχνητής νοημοσύνης και πιστεύουμε ότι έχουμε πλεονεκτήματα που θα μας διαφοροποιήσουν σε αυτή τη νέα εποχή, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού συνδυασμού της απρόσκοπτης ενσωμάτωσης υλικού, λογισμικού και υπηρεσιών της Apple, του πρωτοποριακού πυριτίου της Apple με τους κορυφαίους νευρωνικούς κινητήρες της βιομηχανίας μας και της ακλόνητης εστίασης στο απόρρητο, το οποίο είναι η βάση σε οτιδήποτε δημιουργούμε.

Φήμες έχουν προτείνει ότι οι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης της Apple έχουν σχεδιαστεί για να τρέχουν on device αντί να έρχονται σε επαφή με μια υπηρεσία cloud, κάτι που θα την έκανε πολύ πιο ιδιωτική και ασφαλή από μια διαδικτυακή επιλογή AI. Το σχέδιο της Apple να διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη δημιουργίας on device θα απαιτήσει σημαντική ισχύ CPU και GPU και η Apple σχεδιάζει να επικεντρωθεί στην τεχνητή νοημοσύνη με το επερχόμενο τσιπ M4.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό