27.9 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

EPSILON NET – Εθνική Τράπεζα: Διοργάνωση δωρεάν διαδικτυακής ημερίδας για το EPSILON Pay

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Όμιλος EPSILON NET και η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο της στρατηγικής τους Συνεργασίας τους για τον από κοινού σχεδιασμό, ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων & υπηρεσιών, διοργανώνουν την Τρίτη 14.05.2024 ώρα 16:00-17:00 δωρεάν διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα:

Πληρωμές RF μέσω του Epsilon Pay | Ενημερωθείτε για τη Διαδικασία Ενεργοποίησης και αξιοποιείστε όλες τις δυνατότητες της Υπηρεσίας!

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής Ημερίδας, οι εισηγητές θα παρουσιάσουν τα οφέλη της Νέας Ψηφιακής Υπηρεσίας Epsilon Pay και θα εστιάσουν στις δυνατότητες που προσφέρουν η διατιθέμενη λειτουργικότητα Αυτοματοποίηση εισπράξεων RF καθώς και η λειτουργικότητα Bill payments, η οποία θα διατεθεί το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, θα γίνει  περιγραφή της διαδικασίας για την ολοκληρωμένη εγγραφή στην Υπηρεσία και ενεργοποίησης στην Εθνική Τράπεζα, ώστε οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από όλες τις δυνατότητες, που προσφέρει η νέα Υπηρεσία εισπράξεων Epsilon Pay.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν αναλυτικότερη πληροφόρηση μπορούν να δουν την πρόσκληση και να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή εδώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό