28.2 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Apple Vision Pro: Θα κυκλοφορήσει εκτός ΗΠΑ μετά το WWDC

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Apple Vision Pro κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ μόλις τον Φεβρουάριο και ήταν άγνωστο πότε θα μπορούσε να φτάσει σε περισσότερες χώρες.

Τώρα, νέο δημοσίευμα δείχνει ότι η αναμονή μπορεί να μην είναι πολύ μεγαλύτερη.

Το διεθνές λανσάρισμα έρχεται μετά το WWDC

Ο Mark Gurman στο Bloomberg δείχνει ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Vision Pro σε άλλες χώρες λίγο μετά το WWDC στις αρχές του επόμενου μήνα.

Αν και το “post-WWDC” είναι από μόνο του ένα διφορούμενο χρονοδιάγραμμα, ο Gurman αναφέρει ότι η Apple εκπαιδεύει ήδη το προσωπικό λιανικής στο εξωτερικό για τις διαδικασίες πωλήσεων και επίδειξης του Vision Pro. Αυτό υποδηλώνει ότι μια διεθνής κυκλοφορία θα ανακοινωθεί πιθανότατα στο WWDC και θα ξεκινήσει αμέσως μετά.

Ο Gurman γράφει:

Η εταιρεία άρχισε να πραγματοποιεί εκπαιδευτικές συνεδρίες τις τελευταίες ημέρες και έχει μεταφέρει εκατοντάδες υπαλλήλους από τα διεθνή καταστήματά της στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, για να μάθουν πώς να επιδεικνύουν τη συσκευή στους πελάτες, σύμφωνα με άτομα με γνώση του θέματος… η εταιρεία εκπαιδεύει εργάτες από τη Γερμανία, Γαλλία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Σιγκαπούρη και Κίνα, υποδεικνύοντας ότι αυτές οι περιοχές θα είναι μερικές από τις πρώτες διεθνείς αγορές για τη συσκευή.

Η Apple αποκάλυψε για πρώτη φορά το Vision Pro στο περσινό WWDC ως μέρος μιας προσπάθειας να κεντρίσει τον ενθουσιασμό των προγραμματιστών για τη νέα πλατφόρμα. Φέτος, φαίνεται ότι η εταιρεία θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο όχι μόνο με το ντεμπούτο του visionOS 2, αλλά και με μια διεθνή επέκταση για το Vision Pro.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό