26.8 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Όταν η Μαρίνα Σάττι συνάντησε την Κοντσίτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε η Μαρίνα Σάττι, στο Μάλμε όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες, για να λάβει μέρος στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που έχουν εκεί οι αποστολές όλων των χωρών που συμμετέχουν, η εκπρόσωπος της Ελλάδας, συνάντησε την Κοντσίτα Βουρστ, η οποία ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού το 2014 για λογαριασμό της Αυστρίας.

Οι δυο τους, από την πρώτη στιγμή, έδειξαν να έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους και μάλιστα σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, η Μαρίνα Σάττι φαίνεται να δείχνει στην Αυστριακή τραγουδίστρια μια κίνηση από το χορευτικό της και συγκεκριμένα το σημείο όπου εκείνη και οι χορευτές της κουνάνε το μαντήλι κατά τη διάρκεια μιας από τις μουσικές γέφυρες του κομματιού της.

H δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Τη δεύτερη πρόβα της στη σκηνή του Μάλμε πραγματοποίησε η Μαρίνα Σάττι το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτη. Γεμάτη από ενέργεια, η εκπρόσωπος της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό, τα έδωσε πραγματικά όλα, με τους χορευτές της, να την συνοδεύουν άψογα.

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση, όμως, μετά την πρόβα οι αποδόσεις άλλαξαν με τη χώρα μας να χάνει έδαφος έναντι των άλλων εκπροσώπων. Έτσι, παρά το γεγονός ότι το «Zari» της Μαρίνας Σάττι έλαβε διθυραμβικά σχόλια, φλερτάρει με το να βρεθεί ακόμη και εκτός 10άδας στον τελικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό