33.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Όλο εκπλήξεις η Μέγκαν Μαρκλ! Θέλει να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ & να αλλάξει τον κόσμο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μέγκαν Μαρκλ έρχεται για να αλλάξει τον κόσμο από τη θέση…. του προέδρου των ΗΠΑ!

Μετά την επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στη Νιγηρία, οι φήμες φουντώνουν πως η Δούκισσα του Σάσσεξ ετοιμάζεται να γίνει η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η Μέγκαν Μαρκλ φοράει φούστα – παρεό, σπάει το πρωτόκολλο και γίνεται viral!

Μάλιστα, η συμπρωταγωνίστρια της Μέγκαν Μαρκλ στο Suits, Erika Alexander, αποκάλυψε πως η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι είναι έτοιμη να αλλάξει τον κόσμο και να υπερασπιστεί τα δικαιώματα και τη θέση των γυναικών από την καρέκλα του προέδρου των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως έμπνευσή της αποτελεί ο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι σκοπεύει να γίνει Αμερικάνος, αν και τελευταίες πληροφορίες ήθελαν να έχει κάνει ήδη τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να αλλάξει υπηκοότητα.

«Θα ήταν μια υπέροχη ιστορία. Ο Βρετανός πρίγκιπας που την αγάπησε τόσο πολύ που εγκατέλειψε τη βρετανική του υπηκοότητα για να γίνει Αμερικανός. Δεν θα υπήρχε καμία απαίτηση να το κάνει – αλλά θα έπρεπε να το κάνει αν ήθελε να έχει κάποια αξιοπιστία», δήλωσε ο ιστορικός Christopher Phelps στη MailOnline.

«Το όνομά της θα ανοίξει πόρτες, αλλά δεν μπορείτε απλώς να πείτε “όλοι ξέρετε ποιος είμαι – ψηφίστε με” – θα πρέπει να έχει κάποια ουσία στην πολιτική. Οι Αμερικανοί θέλουν να μάθουν πώς θα προστατεύσει τις θέσεις εργασίας τους, ποια είναι η θέση της για τη φορολογία και για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στις γειτονιές τους», ανέφερε στις δηλώσεις του.

Ο αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει: «Έλεγε ψέματα πως είναι έγκυος»

Αποκάλυψη βόμβα για τον πρίγκιπα Χάρι: «Η Μέγκαν τον ελέγχει απόλυτα. Τα κάνει όλα για τα χρήματα»

Βασιλιάς Κάρολος: Έχει δει την εγγονή του μόνο μία φορά – Τι θα ζητήσει από Χάρι και Μέγκαν

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό