25.6 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Φημολογούμενη συμφωνία Samsung – Apple φέρνει το αναδιπλούμενο iPhone ένα βήμα πιο κοντά

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι φήμες για ένα αναδιπλούμενο iPhone ακούγονται εδώ και πολύ πολύ καιρό, ωστόσο φαινόταν πως η Apple δεν ήταν ικανοποιημένη από την ανθεκτικότητα και τη συνολική ποιότητα μιας τέτοιας συσκευής.

Ωστόσο, τώρα η Samsung πρέπει να έχει πείσει την Apple για την ανθεκτικότητα των πτυσσόμενων οθονών της, επειδή ένα δημοσίευμα από το DigiTimes υποστηρίζει ότι Apple και Samsung έχουν υπογράψει συμφωνία που θα οδηγήσει σε μια οθόνη που παρέχεται από τη Samsung για μια πτυσσόμενη συσκευή από την Apple.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα πρόκειται για κάποιο iPad ή για iPhone ή και για τα δύο.

Είναι προφανές ότι το μερίδιο αγοράς των αναδιπλούμενων τηλεφώνων θα αυξηθεί απότομα μετά την κυκλοφορία ενός αναδιπλούμενου iPhone. Η TrendForce λέει ότι πέρυσι, τα πτυσσόμενα ήταν υπεύθυνα για το 1,6% των παγκόσμιων αποστολών smartphone και αναμένει ότι αυτό το ποσοστό θα ξεπεράσει το 5% έως το 2027, αν και ο αριθμός αυτός δεν περιλαμβάνει την πολυαναμενόμενη είσοδο της Apple στην αγορά. Σε αυτό το στάδιο, η Apple είναι ο ένας σημαντικός κατασκευαστής τηλεφώνων που δεν προσφέρει ακόμα ένα τέτοιο προϊόν.

Μια αναφορά του αναλυτή Jeff Pu σε πελάτες την περασμένη εβδομάδα ανέφερε ότι η Apple φέρεται να δοκιμάζει δύο διαφορετικά μεγέθη εσωτερικών οθονών για το αναδιπλούμενο iPhone, 7,9 ιντσών και 8,3 ιντσών. Η εσωτερική οθόνη του Galaxy Z Fold 5 είναι 7,6 ίντσες. Με βάση τα λεγόμενα του αναλυτή, η Apple αναπτύσσει ένα αναδιπλούμενο iPhone book-style που θα ανοίγει και θα κλείνει γύρω από έναν κατακόρυφο άξονα.

Ο αναλυτής είπε επίσης ότι η Apple έχει «επιταχύνει» το έργο της σε αναδιπλούμενες συσκευές με βάση την «αυξημένη ορατότητα» των αναδιπλούμενων εξαρτημάτων που εντοπίζονται στους ελέγχους της αλυσίδας εφοδιασμού της Apple. Ο Pu προσθέτει ότι το υβριδικό αναδιπλούμενο Mac Book-iPad θα είναι μέρος της «εξαιρετικής αγοράς», επομένως θα είναι αρκετά τσουχτερή η τιμή του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό