26.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Το τρόπαιο του Conference League στην πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί στο Θησείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλη η Ελλάδα ετοιμάζεται για τον μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena. Όπως είναι λογικό η προσμονή είναι μεγάλη μιας και πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι, που πρόκειται να γίνει στην χώρα μας, αλλά ακόμη θα παρευρίσκεται εκεί και ο Ελληνική ομάδα, γεγονός που το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Ο Τελικός αναμένεται για την Τετάρτη 29/5, και το τρόπαιο του μεγάλου νικητή βρίσκεται ήδη στην χώρα μας, για να κάνει την… βόλτα του. Μέσα στις επόμενες ημέρες, και μέχρι την ημέρα του τελικού, αρχής γενομένης, από την Παρασκευή 24 Μαΐου, το εκπληκτικό τρόπαιο αναμένεται να βρεθεί στο ιστορικό μέρος του Θησείου, και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί.

“Για να τονιστεί περαιτέρω το εορταστικό ποδοσφαιρικό πνεύμα στη διοργανώτρια πόλη, ένα γιγάντιο τρόπαιο UEFA Europa Conference League θα εκτεθεί από το Σάββατο 24 έως την Τετάρτη 29 στην πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί στη γειτονιά του Θησείου” αναφέρει η ενημέρωση.

Να θυμίσουμε ότι πριν από κάποιες ημέρες το τρόπαιο βρισκόταν στην πλατεία Κοτζιά, όπου εκεί, είχαν παρελάσει εκατοντάδες φίλοι των Πειραιωτών ώστε να βγάλουν μια φωτογραφία αλλά και να ποζάρουν και οι ίδιοι με αυτό, ενώ αναμένεται να παραμείνει από νωρίς της ημέρας εκεί, και έως αργά το απόγευμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό