27.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Τα ρίχνει στη μάνα ο πατέρας

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση με το νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα, καθώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Αρχικά ο πατέρας του βρέφους ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για το μωρό που βρέθηκε νεκρό στη χωματερή της περιοχής, ωστόσο στη συνέχεια ομολόγησε ότι ήταν αυτός που πέταξε το έμβρυο σε κάδο απορριμμάτων ισχυριζόμενος ότι ήταν νεκρό.

Ωστόσο τώρα, φαίνεται ότι αλλάζει και πάλι στάση, καθώς ρίχνει έμμεσα την ευθύνη στην μητέρα, ισχυριζόμενος ότι του έδωσε να πετάξει τη σακούλα, χωρίς όμως ο ίδιος να γνωρίζει ότι μέσα υπήρχε το άψυχο κορμάκι του μωρού.

«Μου είπε πως δεν γνώριζε πως στη σακούλα είχε το νεκρό βρέφος», τόνισε του ο δικηγόρος του ζευγαριού από το Νεπάλ, Δημήτρης Ζορμπάς που φέρεται να πέταξε στα σκουπίδια το βρέφος που γέννησε η σύντροφός του – υποστηρίζοντας ότι είχε γεννηθεί νεκρό. 

Όπως τόνισε ο Δημήτρης Ζορμπάς, «δεν έχω ακόμα στα χέρια μου τη δικογραφία και είχα μία μικρή επικοινωνία με τον εντολέα μου (σ.σ. ο 23χρονος) οποίος έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη το μεσημέρι».

Ακολούθως πρόσθεσε ότι ο ίδιος του ανέφερε πως δεν γνώριζε πως στη σακούλα είχε το νεκρό βρέφος, αλλά αντιθέτως του υπογράμμισε πως «η σύζυγός του γέννησε νεκρό το βρέφος και εκείνη το έβαλε στη σακούλα και του είπε να την πετάξει, χωρίς να του πει πως μέσα βρίσκεται το βρέφος».

Καταληκτικά ο Δημήτρης Ζορμπάς τόνισε πως εάν διαπιστώσει πως το ζευγάρι έχει κάνει αυτήν την αποτρόπαια πράξη τότε δεν θα συνεχίσει να είναι δικηγόρος κανενός.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς

Με την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού διώκεται ο άνδρας από το Νεπάλ και πατέρας βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε χωματερή στη Βραυρώνα. Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στρέφεται και σε βάρος της μητέρας του βρέφους, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το Σάββατο στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, στις 9 το πρωί (13/05).

Βίντεο σοκ με τον πατέρα να πετά το βρέφος

Στις εικόνες από το βίντεο κάμερας ασφαλείας, φαίνεται ο άνδρας από το Νεπάλ να περπατά στη Βραυρώνα και να κρατά στο αριστερό του χέρι δύο σακούλες.

Στη συνέχεια, τις αποθέτει σε έναν κάδο σκουπιδιών και όπως αποδείχθηκε αργότερα, σε μία από τις δύο σακούλες βρισκόταν το νεκρό βρέφος του. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό