27.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Συνέχισε με θεραπεία ο Μουργκ ενόψει Άρη

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
17.05.2024 | 13:47

Ο Τόμας Μουργκ
INTIME SPORTS

Ο Τόμας Μουργκ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και στην προπόνηση της Παρασκευής (17/05) κι έτσι μειώνονται οι πιθανότητες για να προλάβει το ματς της χρονιάς με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για τον τελευταίο τελικό της σεζόν με τον Άρη στο Βικελίδης, όπου θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος.

Οι ασπρόμαυροι προπονήθηκαν στη Νέα Μεσημβρία, με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, πλην του Τόμας Μουργκ. Ο Αυστριακός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στην προπόνηση της Παρασκευής έκανε θεραπεία.

Υπενθυμίζεται ότι για το ντέρμπι με τον Άρη ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Κουλιεράκη, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

“Δύο μέρες ακόμα. Δύο μέρες για τον τελευταίο τελικό της σεζόν. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του με απόλυτη συγκέντρωση για τον μεγάλο στόχο.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (17.05) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, ενώ στο τελευταίο μέρος διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Τόμας Μουργκ συνέχισε με θεραπεία κι η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου αύριο. Το Σάββατο (18.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία”, αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα του Δικεφάλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό