18.8 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Συγκλονίζει η Πέννυ Ρόγκα του Παναθηναϊκού: Αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκλονίζει και συγκινεί η αθλήτρια Πέννυ Ρόγκα που αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο, με το κύμα συμπαράστασης να είναι μεγάλο για την πιο μεγάλη μάχη που είναι έτοιμη να δώσει για την ζωή.

Ο λόγος για την παίκτρια της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού η οποία γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ένα πρόβλημα που δεν είχε γίνει γνωστό όσον αφορά την κρισιμότητά του και το οποίο την είχε κρατήσει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, με τους ανθρώπους του στενού οικογενειακού και επαγγελματικού της κύκλου να γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται…

EUROKINISSI

Αξίζει να αναφερθεί πως η Ελληνίδα λίμπερο είχε την τιμητική της στην αποθέωση που γνώρισαν οι «πράσινες» από τους φιλάθλους τους μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό στο Ρέντη. Η ίδια είδε συμπαίκτριες και οπαδούς να της αφιερώνουν το τρόπαιο του πρωταθλητή και να συγκινείται σε αυτή την ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή.

«Μέρα πρώτη, η μάχη μόλις ξεκίνησε. Ψηλά το κεφάλι! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα σημαντικά λόγια που μου είπατε», έγραψε, συμπληρώνοντας τα hashtags #cancerfighter #fighting #letskillit. Παράλληλα τα σχόλια συμπαράστασης και στήριξης που δέχτηκε είναι ποικίλα από συμπαίκτριες, αντιπάλους, αθλητές και φιλάθλους ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης και γενικότερα ανεξαρτήτως ενασχόλησης ή όχι με τον αθλητισμό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό