26.5 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Στο κάδρο 2 ύποπτοι για τη δολοφονία της 63χρονης στη μονοκατοικία της

Ειδήσεις Ελλάδα

Θρίλερ χωρίς τέλος φαίνεται να είναι η υπόθεση δολοφονίας μιας 63χρονης μέσα στη μονοκατοικία της στη Χαλκίδα καθώς η αστυνομία έχει εστιάσει πλέον σε δυο υπόπτους από το στενό περιβάλλον της.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του MEGA, ένας άνδρας και μια γυναίκα μπήκαν στο κάδρο παρακολουθήσεων των Αρχών ως ύποπτοι για την τέλεση του εγκλήματος. Συγκεκριμένα, η γυναίκα είναι από το στενό περιβάλλον της άτυχης 63χρονης ενώ ο άνδρας από το ευρύτερο.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν συμπληρωματική επίσκεψη στον τόπο του εγκλήματος προκειμένου να κάνουν έρευνα ωστόσο διαπίστωσαν ότι ο χώρος είχε καθαριστεί και οι εικόνες δεν είχαν σχέση με αυτές που είχαν αντικρίσει την τελευταία φορά.

Μάλιστα, με σκοπό να προχωρήσουν την έρευνα και με αφορμή ορισμένες φωτογραφίες ανέκριναν την κόρη της 63χρονη η οποία από την πρώτη στιγμή  ζητά τη διαλεύκανση της υπόθεσης και να βρεθούν οι δολοφόνοι της μητέρας της.

«Δεν έχουμε ακόμα καμία ενημέρωση από την αστυνομία. Η κόρη της 63χρονης δεν είναι καλά, είναι όπως θα ήταν ο καθένας αν του σκότωναν την μάνα. Έχει συνειδητοποιήσει αυτό που έγινε, αλλά δεν μπορεί να το χωνέψει. Έχει χάσει και τους δύο γονείς της μέσα σε λίγους μήνες» ανέφερε ο φίλος της κόρης της 63χρονης.

Φύλλο και φτερό οι κάμερες ασφαλείας

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν συλλέξει αρκετό υλικό από κάμερες ασφαλείας της γύρω περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν ύποπτες κινήσεις που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών.

Όπως αναφέρεται και στο ρεπορτάζ, το έγκλημα σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή10 Μαΐου μεταξύ 12:45 και 18:45, δηλαδή από τη στιγμή δηλαδή που έφυγε η κόρη της 63χρονης για να πάει στη δουλειά μέχρι την ώρα που φίλη της μπήκε στο διαμέρισμα και την εντόπισε νεκρή.

Όπως αναφέρουν τα πορίσματα, το έγκλημα δείχνει άσβεστο μίσος για το θύμα. Ο δολοφόνος φαίνεται πως έριξε από την εσωτερική σκάλα την 63χρονη και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε 5 φορές στον αυχένα με ένα κουζινομάχαιρο. Το κίνητρο όπως λέει ο δικηγόρος της κόρης της, θα οδηγήσει τους αστυνομικούς στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Δεν επιβεβαιώνει για τα μετρητά η Αστυνομία

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η δολοφονία της 63χρονης, η κόρη της αναφέρει ότι οι δράστες άρπαξαν από το υπνοδωμάτιο 7000 ευρώ, κάτι που όπως ισχυρίστηκε γνώριζαν ελάχιστοι το σημείο όπου βρίσκονταν.

Ωστόσο, από την πλευρά της, η Ελληνική Αστυνομία δεν επιβεβαιώνει τους εν λόγω ισχυρισμούς καθώς δεν προκύπτουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ότι ο ή οι δράστες έψαξαν σημεία του σπιτιού ώστε να βρουν χρήματα.

Το «τυφλό» σημείο της κατοικίας της 63χρονης

Κατά την νέα έφοδο που έκανε η αστυνομία διαπιστώθηκε ότι το πίσω μέρος της διώροφης μονοκατοικίας της 63χρονης είναι «τυφλό» σημείο πράγμα που σημαίνει ότι δεν το πιάνει καμία κάμερα, με αποτέλεσμα να μπορεί κάποιος να κάνει την διαδρομή για το σπίτι χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό