23.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Πανζουρλισμός στο Βενιζέλος από οπαδούς των «κόκκινων»

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (3/5), με χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο και να αποθεώνουν την αποστολή των «ερυθρόλευκων» που επέστρεψε από την Αγγλία έχοντας στις αποσκευές της τον θρίαμβο του 2-4 στον πρώτο ημιτελικό του Conference League κόντρα στην Άστον Βίλα.

Κόντρα στην 4η ομάδα της εφετινής Premier League, ο Ολυμπιακός άριστα στημένος, επέβαλλε το δικό του τέμπο και πήρε ένα ιστορικό διπλό, χάρις το χατ-τρικ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί (16′, 28′, 56′ πέν.) και το γκολ του Σαντιάγο Έσε (67′).

Η Βίλα ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2 με τους Γουότκινς (45’+1’) και Ντιαμπί (52’), έχασε πέναλτι (δοκάρι κι άουτ) με τον Ντίαζ, όμως η βραδιά ήταν κατακόκκινη. Χαρακτηριστικό της τεράστιας επιτυχίας του Ολυμπιακού αποτελούν οι αποθεωτικοί τίτλοι σε μεγάλα διεθνή Μέσα, όπως ο Gurdian και ο Independent.

Όπως ήταν φυσικό εκατοντάδες οπαδοί των ερυθρόλευκων βρέθηκαν το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν τον Μιντιλίμπαρ και τους παίχτες του που βρίσκονται με το ένα πόδι στον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena.

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό, θρύλε ολέ, σ’ αγαπώ», τραγουδούσαν οι παρευρισκόμενοι στη θέα του πούλμαν που μετέφερε την ερυθρόλευκη αποστολή. 

Την τιμητική του είχε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής βραδιάς, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αλλά και ο «στρατηγός» του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό