19.8 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Ρόις ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Ντόρτμουντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μάρκο Ρόις έβαλε τίτλους τέλους στη θητεία του στην Ντόρτμουντ και ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τους Βεστφαλούς. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έχει δώσει και την ψυχή του για την ομάδα, ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από τραυματισμούς και θα αποτελεί για πάντα ένα από τα μεγαλύτερα «what if?» στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Ο Ρόις είχε φύγει από νεαρή ηλικία από την Ντόρτμουντ, κατέληξε στην Γκλάντμπαχ και μετά τις εντυπωσιακές του παρουσίες ο Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να τον επαναφέρει στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». Η Ντόρτμουντ κατέβαλλε το ποσό των 17 εκατ. ευρώ και είδε τα χρήματά της πολύ γρήγορα να γίνονται «απόσβεση».

Η 12ετής θητεία του Ρόις στον σύλλογο πάντα θα έχει έναν αστερίσκο, το γεγονός πως δεν κατάφερε ποτέ να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πήρε μαζί του 2 Κύπελλα Γερμανίας και ισάριθμα Σούπερ Καπ Γερμανίας, ωστόσο σίγουρα η Bundesliga είναι κάτι το οποίο θα απουσιάσει από την τροπαιοθήκη του, εξαιτίας της απόλυτης κυριαρχίας της Μπάγερν Μονάχου όλα αυτά τα τελευταία χρόνια.

Η Ντόρτμουντ άγγιξε τον τίτλο την περσινή χρονιά, αλλά στο τέλος «αυτοκτόνησε» και το πρωτάθλημα χάθηκε από το γκολ του Τζαμάλ Μουσιάλα. Οι Βεστφαλοί έχουν προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και επιθυμούν να αποχαιρετίσουν τον αρχηγό τους με τον ιδανικό τρόπο. Γιατί το αξίζει…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό