33.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

«Ο Παναθηναϊκός είπε ”όχι” στην πρώτη πρόταση της Σπόρτινγκ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε την εναρκτήρια πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη, όπως αποκάλυψε η «O Jogo». Οι Πορτογάλοι, όμως, δεν είναι αποφασισμένοι να το βάλουν κάτω και είναι έτοιμοι να επανέλθουν με βελτιωμένη πρόταση από την αρχική τους.

Η Σπόρτινγκ προσέφερε 12 εκατ. ευρώ για τον Ιωαννίδη, με το ίδιο δημοσίευμα να αναφέρει για ακόμη μία φορά πως το «τριφύλλι» τον κοστολογεί κάπου ανάμεσα στα 20-25 εκατ. ευρώ. Στο «στρατόπεδο» των «λιονταριών», όμως, υπάρχει η αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός θα κατέβει πιο κάτω και πως οι συζητήσεις θα καρποφορήσουν.

Η «Ο Jogo» παράλληλα τονίζει πως η πιθανή έλευση του Φώτη Ιωαννίδη στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν συνεπάγεται απαραίτητα την πώληση του Βίκτορ Γκιέκερες, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο «καυτούς» σέντερ φορ στην Ευρώπη. Η Σπόρτινγκ μαζί του κατέκτησε το πρωτάθλημα και θα αγωνιστεί του χρόνου στο League Phase του Champions League, κάτι που δελεάζει τον Έλληνα φορ.

Ο Ιωαννίδης φέτος μετράει 23 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Γκιέκερες έχει εντυπωσιάσει με 41 γκολ και 12 ασίστ! Ο Σουηδός φορ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Κόβεντρι και την 2η κατηγορία της Αγγλίας για 21 εκατ. ευρώ και κοστολογείται από την Σπόρτινγκ στα 100 εκατ. ευρώ, το ποσό δηλαδή που προβλέπει το συμβόλαιό του ως ρήτρα αποδέσμευσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό