23.4 C
Athens
Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Ο Μάρεϊ τραυματίστηκε στον αγκώνα στο Game 6 με τους Τίμπεργουλβς

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
17.05.2024 | 10:36

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ
Ⓒ 2024 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Ανησυχία στους Νάγκετς, αφού ο Τζαμάλ Μάρεϊ τραυματίστηκε στον δεξιό αγκώνα – στο χέρι που σουτάρει – στο Game 6 με τους Τίμπεργουλβς.

Η βαριά ήττα από τους Τίμπεργουλβς στο Game 6 που έστειλε την σειρά σε Game 7 ήταν το ένα πρόβλημα των Νάγκετς. Το πρόβλημα που προέκυψε μέσα στον αγώνα ωστόσο ενδέχεται να είναι ακόμα πιο σοβαρό.

Ο λόγος για τον τραυματισμό του Τζαμάλ Μάρεί στον δεξιό αγκώνα – στο χέρι που σουτάρει – στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο σταρ της ομάδας τραυματίστηκε όταν έπεσε πάνω στον Ρούντι Γκομπέρ σε ένα σκριν, κάτι που φάνηκε να τον επηρεάζει στο υπόλοιπο παιχνίδι, αφού έμεινε στους 10 πόντους με 4/18 σουτ.

“Ελπίζω να νιώσω καλύτερα, για το καλό της ομάδας, ενόψει του Game 7” δήλωσε ο ίδιος μετά τον αγώνα, ενώ αναφερόμενος στο πώς αισθανόταν κατά την διάρκεια του αγώνα και αν ένιωθε καλύτερα όσο περνούσε η ώρα τόνισε: “Προφανώς όχι. Έβαλα κρέμα για να αναισθητοποιήσω λίγο το σημείο και να μην πονάω όποτε τέντωνα το χέρι μου. Όλοι όμως τραυματίζονται.

Επηρέασε το σουτ μου όλο αυτό, επειδή αυτό είναι που κάνω περισσότερο. Δεν μπόρεσα έτσι ποτέ να βρω τον ρυθμό μου και η ομάδα μου με χρειαζόταν και δεν βοήθησα. Είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου που δεν έδωσα αυτά που ξέρω ότι μπορώ να δώσω.

Έχουμε δύο μέρες ρεπό. Πρέπει απλώς να ετοιμαστώ για την Κυριακή. Πρέπει να είμαι καλύτερος στην Κυριακή”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό