28.2 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

«Ντροπή, για όνομα του Θεού»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Αισθάνομαι ντροπή για εμάς, αισθάνομαι ντροπή για εσάς, αισθάνομαι ντροπή για τα πάντα»

Την προσωπική της ενόχληση εξέφρασε έντονα, στο 2ο «TV Queen Live» το βράδυ της Κυριακής, η Κατερίνα Γκαγκάκη στον αέρα του OPEN. Αφορμή στάθηκε η ακασταστασία των διαγωνιζομένων του ριάλιτι την οποία, αν και συζήτησαν διεξοδικά εντός της εβδομάδας, χρειάστηκε να συζητήσουν για αρκετή ώρα και στο πλατό.

Έτσι, όταν η Ιωάννα Μαλέσκου της έδωσε τον λόγο, η καθηγήτρια του TV Queen εξερράγη για όσα άκουγε και η ίδια και το τηλεοπτικό κοινό εκείνα τα λεπτά. «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αισθάνομαι ντροπή! Αισθάνομαι ντροπή που κάνουμε αυτή τη συζήτηση! Αισθάνομαι ντροπή για εμάς, αισθάνομαι ντροπή για εσάς, αισθάνομαι ντροπή για τα πάντα».

 

«Είπαμε να το πούμε στην αρχή μία, να το πούμε δύο, να το πούμε τρεις. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Δηλαδή για όνομα του Θεού! Μου φαίνεται αδιανόητο! Αλήθεια; Μου φαίνεται αδιανόητο! Προφανώς και είναι δύσκολη η συγκατοίκηση. Μου φαίνεται πως είναι ντροπή που κάνουμε αυτή τη συζήτηση».

«Να συζητάμε για το αν είναι βρώμικα ή δεν είναι, ποιος κάνει το ένα και ποιος το άλλο… Μου φαίνεται τρομερό» σημείωσε χαρακτηριστικά, εμφανώς φορτισμένη, η Κατερίνα Γκαγκάκη στον αέρα του TV Queen Live το βράδυ της Κυριακής στο OPEN.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό