27.9 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Με τον αρχηγό Παπανικολάου ο Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ και να ανακτήσει το προβάδισμά του στη σειρά των Play Offs. Οι Καταλανοί προηγούνται με 2-1 στη σειρά και πλέον οι Πειραιώτες καλούνται να πάρουν δύο διαδοχικές νίκες προκειμένου να βρεθούν στο Final Four του Βερολίνου. Στο κατάμεστο φαληρικό γήπεδο, το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, θα προσπαθήσει να κάνει το 2-2 (02/05, 19:45, NOVASPORTS 4HD) προκειμένου να στείλει τη σειρά σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι στη Βαρκελώνη.

Ένα ματς στο οποίο ο πολύπειρος coach, έχει λόγο να χαμογελάει. Σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Καταλανούς, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, θα είναι κανονικά διαθέσιμος, μιας και έχει ξεπεράσει στο 100% την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Μπατσελόνα: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Αϊζέια Κάναν, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Σακίλ ΜακΚίσικ, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ, Νικόλα Μιλουτίνοβ, Μουστάφα Φαλ. Εκτός θα είναι οι Μιχάλης Λούντζης, Ίγκνας Μπραζντέικις, Λουκ Σίκμα, Γιώργος Τανούλης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό