30.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Μενίδι: Πήγε για μπύρες μετά το έγκλημα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 50χρονο γυναικοκτόνο στο Μενίδι ο οποίος σκότωσε με δεκαεφτά μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του και άφησε το πτώμα της στο πεζοδρόμιο.

Αμετανόητος και κυνικός από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του εμφανίστηκε ο 50χρονος, η δε στάση του απέναντι στα δυο παιδιά του είναι ανατριχιαστική.

Ο δράστης αμέσως μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, πήγε σε ξενοδοχείο και άνοιξε τηλεόραση για να ενημερωθεί για το τι λέγεται στα κανάλια για την πράξη του.

Λίγο αργότερα, πήρε μπύρες και κρύφτηκε σε κοντινή οικοδομή, όπου και εντοπίστηκε από την Αστυνομία.

Τι λένε υπάλληλοι του ξενοδοχείου

Υπάλληλοι του ξενοδοχείου που έμεινε ο 50χρονος, ανέφεραν πως πήγαινε συχνά το τελευταίο διάστημα και είχαν μάθε πως αντιμετώπιζε προβλήματα με το ποτό.

«Ξέραμε ότι έπινε αλκοόλ πολύ, χώρισε με την γυναίκα του. Κι ήταν η τελευταία φορά που τον είδα κιόλας. Απλώς είναι από το χωριό μου, βρισκόμαστε λόγω χωριού. Ήξερα μετά ότι στην οικογένεια δεν πάει καλά, μέχρι και ξύλο είχε πέσει, και στην αστυνομία είχε πάει πολλές φορές. Έκανα πέρα», είπε ο ξάδελφος του δράστη.

Ειδικά για την ημέρα που έγινε η γυναικοκτονία υπάλληλος του ξενοδοχείου περιέγραψε στο Mega:

«Πήρε το κλειδί πήγε επάνω, εγώ δεν ήξερα τι γίνεται. Ήταν και πριν εδώ, ήταν πελάτης. Δούλευε κάπου λέει και μένουν εδώ. Δούλευε σε οικοδομή, σε ταβέρνα κάπου εκεί, δυο δουλειές έκανε. Πάντα έπαιρνε διαφορετικά δωμάτια γιατί δεν ήξερε αν θα έρθει, αν δεν θα έρθει. Χθες ήρθε κανονικά όπως πάντα. Μου ζήτησε το κλειδί, πήγε επάνω, μετά κατέβηκε, πλήρωσε, κάπου έφυγε. Μετά ξαναγύρισε, πήγε πάλι επάνω».

Ερωτηθείς ο υπάλληλος πώς έφτασε στο ξενοδοχείο ο δράστης, αν ήταν με τα πόδια ή το αυτοκίνητο απάντησε «με τα πόδια». Και πρόσθεσε: «Οχτώ η ώρα ήρθε, το πρωί. Ήταν καθαρός. Φορούσε μαύρο παντελόνι, μπλούζα, κόκκινο γιλέκο, καπέλο».

Μια ώρα μετά κι αφού είχε πάει στο δωμάτιό του κατέβηκε στη ρεσεψιόν γιατί δεν μπορούσε να ανοίξει την τηλεόραση. Ζήτησε τη βοήθεια των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, λέγοντας με μεγάλη αγωνία «Θέλω να δω ειδήσεις». Ο 50χρονος ήθελε να μάθει τι έλεγαν τα δελτία ειδήσεων για την αποτρόπαια πράξη του και μόλις κατάλαβε ότι τον αναζητά η αστυνομία το έβαλε στα πόδια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό