23.4 C
Athens
Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Μαρίνα Σάττι: Ποιος είναι ο σύντροφός της – H στήριξη του κοινού μετά τη Eurovision

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρίνα Σάττι έδωσε απαντήσεις για το χασμουρητό και την 11η θέση. Στην Ελλάδα έφτασε το 77% η τηλεθέαση αλλά εκτός ελληνικών συνόρων, η Eurovision φέτος έχασε κοινό, λέει Daily Mail.

Μπορεί η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι» να κατέκτησε τελικά την 11η θέση στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision, στην πραγματικότητα, όμως, για τα ελληνικά δεδομένα στέφθηκε νικήτρια, αφού κατάφερε να κάνει όλη την Ελλάδα να ανοίξει την τηλεόραση και να δει τον διαγωνισμό με αγωνία και ενθουσιασμό, μετά από πολλά χρόνια αδιαφορίας για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας πορώθηκαν με την ελληνική συμμετοχή. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η τηλεθέαση άγγιξε το 77% κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων (Πέρυσι ο τελικός είχε φτάσει 35,2% στο σύνολο και 36,8% στο δυναμικό κοινό). Επίσης, οι viral αντιδράσεις πολλών χρηστών του TikTok, κατά τη διάρκεια του act της ελληνικής συμμετοχής, αποτελούν την απόδειξη ότι η Eurovision έγινε φέτος ένας τρόπος να επιστρέψουν οι νεότερες γενιές (έστω και για λίγο) στην τηλεόραση.

Νικήτρια η Ελβετία στη φετινή Eurovision: Η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι πήρε την 11η θέση

https://www.instagram.com/reel/C610m73izNV/«Η Μαρίνα είναι νικήτρια στις καρδιές μας»

Αν και όλοι μας να θέλαμε τη Μαρίνα στη 10δα, η θέση της εκτός αυτής δεν ερμηνεύτηκε ως αποτυχία από τους fans του διαγωνισμού. Η στήριξη του κοινού συνεχίζει και μετά το τελικό αποτέλεσμα, δείχνοντας ότι η Μαρίνα Σάττι είναι ένα πρόσωπο που συνεχίζει να είναι αγαπητό όχι μόνο στις καλές αλλά και στις «κακές» στιγμές.

«Η Μαρίνα πήγε τελικό και 11η θέση όταν μετά τα περσινά μας είχαν ξεγράψει από τη Eurovision. Τους έκλεισε όλους μέσα και η Eurovision χτύπησε 80αρια σε τέταρτα και 70αρια μέσο όρο, με 3 εκατομμύρια τηλεθεατές. Είχε το μικρότερο budget 5ετίας με self-promo. Μόνο κερδισμένη βγήκε. Δεν σας βλέπει καν», έγραψε ένας χρήστης το Twitter/X, θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο ότι η Μαρίνα βρήκε κερδισμένη από αυτή την εμπειρία.

Ένας άλλος χρήστης της ίδιας πλατφόρμας έγραψε: «Από τους καλύτερους ανθρώπους που έχουμε στείλει, πρωταγωνίστρια του διαγωνισμού και καλή ψυχή. Μαρίνα πρώτη στις καρδιές μας», αναφερόμενος στον χαρακτήρα της Σάττι.

Η επιστροφή της ελληνικής συμμετοχής και όσα είπε η Μαρίνα Σάττι για το αποτέλεσμα και το χασμουρητό

Την Κυριακή 12 Μαΐου, η ελληνική αποστολή επέστρεψε στην Ελλάδα και η Μαρίνα Σάττι μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την εμπειρία της αλλά και όλα όσα έγιναν τις δύο εβδομάδες που βρέθηκε στη Σουηδία.

Η Μαρίνα Σάττι με τη μητέρα της.

NDP Photo Agency

«Ήταν τεράστια εμπειρία, τι να σας πρωτοπώ. Θα θέλω νομίζω δύο χρόνια για να επεξεργαστώ αυτή την πληροφορία και να καταλάβω τι έχει συμβεί. Όλα συνέβησαν στον υπερθετικό βαθμό», ήταν τα πρώτα λόγια που χρησιμοποίησε η 37χρονη καλλιτέχνιδα για να περιγράψει όσα έζησε.

Η Μαρίνα αντιλήφθηκε την αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο και παραδέχτηκε ότι αυτό ήταν το μεγαλύτερο δώρο για εκείνη. «Ήταν τρομερή η στήριξη και αυτή ήταν το μεγαλύτερο δώρο από όλα. Κρατάω την αγάπη του κόσμου, τη στήριξη και τα μηνύματα», δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Όταν ρωτήθηκε αν είναι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, η Μαρίνα Σάττι απάντησε:

«Νομίζω πάνω κάτω αυτό που ξέραμε συνέβη. Ειδικά τις τελευταίες μέρες που ο φόρτος της δουλειάς είχε σχεδόν ξεφύγει, είχα μία αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Κάναμε πάρα πολλές πρόβες στη σκηνή. Ούτε εγώ ήξερα ότι θα το κάνουμε τόσες φορές. Τις πρόβες ο κόσμος τις είδε, δεν περίμενε την παράσταση για να δει τι γινότανε, το ’χε δει όλο».

Για το χασμουρητό στη Συνέντευξη Τύπου μετά τον ημιτελικό, κατά τη διάρκεια που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ, Eden Golan, αλλά και για όσα είχαν γραφτεί για την υγεία της, η Μαρίνα Σάττι ανέφερε: «Ούτε πυρετό είχα ούτε κάτι τέτοιο, απλώς είχα κρυώσει πάρα πολύ. Ίσως το πιο δύσκολο πράγμα αυτής της περιόδου να ήταν το γεγονός ότι είτε λόγια είτε προθέσεις μου κάπως μπορεί να παρερμηνεύονταν».

Αμέσως μετά, πρόσθεσε: «Ήμασταν μέσα στον χώρο χαλαροί και υπήρχε ένα group Ελλήνων μπροστά μου, με τους οποίους χαζολογούσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Χαζομάρα μου που θεώρησα εκείνη την ώρα ότι έχει φύγει η εστίαση από πάνω μου».

Η Μαρίνα είχε και τη στήριξη του συντρόφου της στο Malmö – Τα πλάνα από το αεροδρόμιο

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έκανε το πρωί της Δευτέρας 13 Μαΐου μία αποκάλυψη για προσωπική ζωή της Μαρίνας Σάττι. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος αναφέρθηκε στον σύντροφο της τραγουδίστριας, δείχνοντας κάποια πλάνα με τον 37χρονο Ορέστη από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι ο Ορέστης είναι κολλητός του αδερφού της και παιδικός της φίλος, είναι 37 ετών και πετυχημένος δικηγόρος με αντικείμενο εργασίας το Κτηματομεσιτικό Δίκαιο.

Eurovision 2024: Η τηλεθέαση του τελικού και αντίδραση του Twitter/X στα λάθη των Καλούτα- Αλευρά

Ζερόμ Καλούτα: Εμείς δε θεωρούμε ότι ήμασταν αδιάβαστοι

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε και ο Ζερόμ Καλούτα, ο οποίος σχολιάστηκε έντονα από το τηλεοπτικό κοινό επειδή θεωρήθηκε «αδιάβαστος» κατά την παρουσίαση τόσο στους ημιτελικούς όσο και στον μεγάλο τελικό της Eurovision.

«Ευχαριστούμε πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν εποικοδομητική κριτική. Διαβάσαμε πιο πολύ απ’ ότι διαβάσαμε στις Πανελλήνιες, να είστε σίγουροι για αυτό. Εμείς δεν θεωρούμε ότι ήμασταν αδιάβαστοι. Ήμασταν εκεί και λέγαμε πράγματα που αφορούσαν τη διοργάνωση. Έχουμε έναν άλλον τρόπο. Ο άλλος τρόπος γενικά στη ζωή δεν είναι κακός τρόπος, απλά είναι άλλος. Πήγαμε σαν καλλιτέχνες που έχουν ανέβει στη σκηνή να παρουσιάσουμε άλλους καλλιτέχνες, αυτό ήταν το concept. Οι προκάτοχοι μας δεν ήταν καλλιτέχνες που έχουν πατήσει στη σκηνή, πέρα από τον κύριο Καπουτζίδη», δήλωσε.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision επισκιάζεται από το μποϊκοτάζ για τη συμμετοχή του Ισραήλ, λέει η Daily Mail

Μπορεί στην Ελλάδα η τηλεθέαση του διαγωνισμού να πήγε εξαιρετικά καλά, αυτό, ωστόσο, δε συνέβη και στον υπόλοιπο κόσμο, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η βραδιά του τελικού είχε τα χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης που έχει σημειώσει ποτέ ο διαγωνισμός.

Η πτώση φαίνεται να σημειώθηκε εν μέσω μποϊκοτάζ για τη συμμετοχή του Ισραήλ λόγω της τρέχουσας σύγκρουσης στη Γάζα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο παρακολούθησαν τον διαγωνισμό 8,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ πέρσι το αριθμός των τηλεθεατών ανερχόταν στα 11 εκατομμύρια.

https://www.instagram.com/reel/C62RIYAxHha/

Ένα ακόμα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο επηρέασε τον διαγωνισμό η συμμετοχή του Ισραήλ είναι η απόφαση του Βελγίου να διακόψει την μετάδοση του δεύτερου ημιτελικού, με σκοπό να προβάλει ένα μήνυμα κατά του Ισραήλ. Το μήνυμα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Καταδικάζουμε τις παραβιάσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων από το κράτος του Ισραήλ. Επιπλέον, το κράτος του Ισραήλ καταστρέφει την ελευθερία του Τύπου. Γι’ αυτό διακόπτουμε για λίγο τη ζωντανή μετάδοση. Κατάπαυση πυρός τώρα. Σταματήστε τη γενοκτονία».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η εκπρόσωπος του Ισραήλ, Eden Golan, αναγκάστηκε να μείνει σε διαφορετικό ξενοδοχείο από τους άλλους διαγωνιζόμενους λόγω φόβων ασφαλείας.

Eurovision 2024: «Μπράβο Μαρίνα», λέει το Twitter/X – Αποθέωση της Σάττι και στο Tik Tok

κεντρικής εικόνας: ndp



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό