25.6 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

«Μήπως πρέπει να αποκλείσουμε εμείς την ΕΡΤ;»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Όταν αποφασίζει η ΕΡΤ ποιους θα βάλει και τι θα μας αντιπροσωπεύσει στην Eurovision, άρα; Η ΕΡΤ φταίει, δεν φταίμε εμείς…»

Πλήθος σχολίων για την Eurovision 2024 απλώθηκαν στην ελληνική τηλεόραση, λίγες ώρες μετά το τέλος του μεγάλου τελικού που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η Εύη Δρούτσα θέλησε να «καρφώσει» τη δημόσια τηλεόραση μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» όπου και φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, η Εύη Δρούτσα υπογράμμισε πως «σε μια κριτική επιτροπή για την Eurovision, τότε που καλούσαν ανθρώπους από τις δισκογραφικές εταιρείες, ήμουν μαζί με τον Γιώργο Κατσαρό. Οι μισοί άνθρωποι που ήταν της ΕΡΤ πήγαν να ψηφίσουν μια υψίφωνο, κάτι τέτοιο. Ο Γιώργος (σ.σ. Κατσαρός) και εγώ ψηφίσαμε το «Die for you» των Antique. Θέλω να πω δηλαδή πως, αν κάναμε ότι έκαναν και οι άνθρωποι της ΕΡΤ, θα έβγαινε μία… τέτοια κατάσταση».

«Το φετινό μας τραγούδι είναι ένα που το έγραψαν 5 – 6 συνθέτες και 5 – 6 στιχουργοί. Πως μπορεί να ενωθεί αυτό το πράγμα; Πως θα δουλέψουν πάνω σε αυτό το πράγμα;» αναρωτήθηκε η Εύη Δρούτσα με την Μπέσσυ Αργυράκη, που βρισκόταν επίσης στο πλατό, να επισημαίνει πως «επάνω σε αυτό όμως δούλεψαν. Δεν υπήρχε κάτι άλλο για να μπορέσουν να έχουν περιθώρια και να δούμε κάτι παραπάνω, κάτι πιο λαμπερό, κάτι πιο δυναμικό. Αυτό είχαμε. Εγώ πιστεύω ότι για αυτό που είχαμε, δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο».

«Ας μην το είχαμε, ας μας ρωτούσε η ΕΡΤ! Με συγχωρείς! Όταν αποφασίζει η ΕΡΤ ποιους θα βάλει και τι θα μας αντιπροσωπεύσει, άρα; Η ΕΡΤ φταίει, δεν φταίμε εμείς! Παλαιότερα και βέβαια ήταν καλύτερα και έπεσα σε αυτή την περίπτωση με τον Γιώργο Κατσαρό».

«Χώρια που έπρεπε να είναι η Ελένη Φουρέιρα φέτος στην Eurovision (σ.σ. εκπροσωπώντας την Ελλάδα), για να το πούμε και αυτό. Είναι μεγάλη υπόθεση όμως» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Εύη Δρούτσα με τον Κώστα Τσουρό να σχολιάζει πως «και τη Φουρέιρα η ΕΡΤ, να σας θυμίσω, την απέκλεισε και δεν την ήθελε. Την θεωρούσε λίγη για τον διαγωνισμό για την Ελλάδα».

«Μήπως πρέπει να αποκλείσουμε εμείς την ΕΡΤ τότε;» αναρωτήθηκε, όλο νόημα, η δημοφιλής στιχουργός στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό