17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κατηγορηματική η ΑΕΚ για τις φήμες περί δικογραφίας κατά του Αλμέιδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, υπάρχει μία έντονη φημολογία για μία δικογραφία, η οποία έχει δημιουργηθεί εναντίον του προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής σε επεισόδιο με ανθρώπους του ΠΑΟΚ μετά την λήξη του ντέρμπι, όπου η «Ένωση» ηττήθηκε με 3-2.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανακοίνωσή της, ανέφερε σχετικά πως δεν τίθεται τέτοιο πρόβλημα, μεταξύ κάποιου από τους εμπλεκόμενους και πως δεν υπάρχει κάποια μήνυση προς το πρόσωπο του Αργεντίνου τεχνικού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»:«Πρόκειται για ανακρίβειες και ασυναρτησίες. Δεν υπάρχει καμία μήνυση σε βάρος του Ματίας Αλμέιδα, προφορική ή κανονική. Ουδέποτε υπήρξε, ούτε υπάρχει».

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί πως η ΔΕΑΒ, κάλεσε τον Αλμέιδα, για να αναφέρει αναλυτικά στους αρμόδιους φορείς για το συμβάν και τι έγινε πραγματικά. Από την Αρχή της Super League, δεν κλήθηκε σε απολογία, ενώ εξώδικο για το επίμαχο συμβάν έστειλε στην ΕΠΟ ο Ολυμπιακός. Επίσης, ο Αργεντίνος τεχνικός αν τιμωρηθεί, δεν θα χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό (15/05), καθώς κινδυνεύει μόνο με κάποιο πρόστιμο. 

Οι πρωταθλητές, καλούνται να κάνουν στα εναπομείναντα παιχνίδια το 2/2, αν επιθυμούν να κατακτήσουν τον τίτλο, καθώς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (3-2), για να «κλειδώσει» τον τίτλο χρειάζεται να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (15/04) και την Λαμία στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό