31.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Καταγγέλλει τη σύμβαση του εργολάβου για το περιστατικό με την καγκελόπορτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο περιστατικό που συνέβη στο 3ο Δημοτικό σχολείο Κηφισιάς αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο Δήμος της περιοχής, καθώς όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ένας 9χρονος μαθητής μεταφέρθηκε στο Παίδων Πεντέλης, αφότου καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα.

Όπως επισημαίνεται στην εν λόγω ανακοίνωση, το περιστατικό συνέβη γύρω στη 1 μ.μ. και ο μαθητής που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο είναι καλά στην υγεία του «δίχως να υφίστανται εμφανείς πληγές ή κάποιο τραύμα». Ωστόσο, θα παραμείνει προληπτικά για παρακολούθηση.

Καταγγελία της σύμβασης

Η δημοτική αρχή πρόκειται να προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασης με τον εργολάβο που είχε αναλάβει το έργο της αντικατάστασης της καγκελόπορτας, ενώ θα ξεκινήσει και τις διαδικασίες για να διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το συμβάν.

«Η νέα δημοτική αρχή, αμέσως μετά την εγκατάστασή της τον Ιανουάριο, προχώρησε, μέσω της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κηφισιάς, σε αυτοψίες σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου και προχώρησε άμεσα σε εργολαβία για αντικατάσταση της εν λόγω πόρτας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα της σχολικής κοινότητας», σημειώνει ο δήμος στην ανακοίνωσή του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό